بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
این که شوهرت بهت بی توجه باشهخرج نکنهبی ارزش فرضت کنهمثل یه کلفت ببیندتاصلاندونی خنده ک شادی ینی چی ...
طلاق بگیره، خیانت توجیهی نداره
یک قزاق طماع، بی رحم و بی شخصیت🤝 به کسی که ۸ سال از ایران در برابر بیگانه دفاع کرد و خودشم فرمانده بود میگن عرب پرست، ایران بخاطر تحریم نفت، ماهی های خلیج فارسو میفروشه به چین، چینم بهش کالا میده، بعد یه عده به این میگن فروش خاک! ولی به اونی که کوه های آرارات، دشت ناامید، اروند رود ، مناطق شمالی اترک،منطقه فیروزه، مغان، نمین، باغچه سرا، یدی اولر، دیمان، تازه کند، بهرام تپه، کویت، بحررررین و ... داد رفت میشه وطن پرست😄 با اینهمه رسانه که دارن بعد از ۳ سال تقریبا ۵۰۰ هزار نفر بهشون وکالت دادن اونم تو اوج جوسازیا، این نشون میده مردم باهوشن. تاریخ رو از زبان بزرگانی چون هرودوت، گزنفون و ویل دورانت بشنو، اینهمه مقاومت بعضیا در پذیرش واقعیت عجیبه! امثال شما تجاوز به دختر مجرد قبل اعدام رو باور کردید ولی با سند حرف میزنیم ناراحت میشید🤣 مطالعه کتابهای تاریخی خیلی مهمه، حتما برید دنبالش، البته نه از پیجهای اینستا و کانالهای اونوری وگرنه باز تو پاچتون میکنن دم ناسا گرم🤣🤣🤣🤣💚💚💚💚 نوروز در تابستان ۱۳۵۷ رو هرگز فراموش نمیکنم😂 برای زنمم کلاس یوگا زیاد تدارک میبینم🐷 من چرا برا شما مبارزه کنم؟ من جام خوبه، شما مبارزه کنید اگه پیروز شدید، منم میام شاه بازی🤪
من یه جا کار میکردم صاحب کارمون زن و دو تا بچه داشت زنشم خوش قیافه ، یه صیغه داشت خوش قیافه من و همکارم هم که جمفتمونک خوشگل بودیم ولی اصلا رو نمیدادی بهش به ما هم میگف عاشقتونم و میگف به اون نگو نفهمه ولی ما میگفتیم به هم البته نتونس مخ مارو بزنه ، با یه دختر خوشگل دیگه هم که میومد و میرف فهمیدیم دوسته بعد با یه زن چشم رنگی فهمیدیم که هی میاد دوست که تا الانا مونده بود باهاش کات کردن ، یه دختر دانشجوی شهرستانی داف دوست بود بهش پیشنهاد ازدواج داده بود گفته بود مجردم ، و الان با یکی از فامیلای خیلی دور بابام فهمیدم مخشو زده که اونم خیلی خوشگل کلا نمیتونه آروم بشینه اینجور آدمای مریض زیادن
سروگوش طرف میجنبه آخرش به خیانت ختم میشه زن و مرد هم نداره دیگه دنبال دلایل نگردین . قدیمیا میگفتن زن بد رو اگه تو شیشه هم بذارن کار خودشو میکنه البته مرد بد هم همینه خدا نکنه آدم گیر همچین آدمایی بیوفته اینم یه مریضیه دیگه آخرش بی عزتیه واسه اونی که خیانت میکنه