2777
2789
عنوان

شوهر دوستم بدون دلیل گفته نمیخامت و طلاق!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم فهمیده باشی یکی دوبا امتحان کن میفهمی

عزیزم ببین درست فرستادم؟؟؟

خدا جونم چشم وامید همه بنده هات به توعه 🤲 اللخصوص منو نینیمو عشقم.🧔👶🧕.رو تو ازمون برنگردون.⁦☺️⁩😘
همسزم  گفته اصلا بچه نمی خوام  

حالا یکم بگذره میخاد نگران نباش

اگه زندگیت به خدا باشه خودش مراقبته و گرنه زندگیکه با گناه شروع بشه و توش گناه باشه پایان خوشی نداره
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4166130/توروخدا-هرکی-میتونه-منو-راهنمایی-کنه?postId=131336 ...

خانوما لطفاً برا این تاپیک گزارش میزنین؟

خدا جونم چشم وامید همه بنده هات به توعه 🤲 اللخصوص منو نینیمو عشقم.🧔👶🧕.رو تو ازمون برنگردون.⁦☺️⁩😘
عزیزم ببین درست فرستادم؟؟؟

اره درسته.بای

گر دستم رسد بر چرخ گردون.                                      از اوپرسم این چون است و آن چون.                          یکی را میدهی صد نازو نعمت.                                 یکی را نان جو الوده در خون💔

من خودم تو استانه جداییم، ب نظر من تو این دوره زمونه دختر نباید سر ب زیر باشه هر چقدر یاغی تر باشی پیش هستی، بعدشم ک جریان دوستت ی کمی شبیه داستانه منه😑😑

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
ن نرفته...میگه نمیشناسم..فقط یکی از آشناهاشون سرکتاب میگه باز کرده گفته طلسمه...خودشم از نزدیکترین آ ...

اون خانمه نوه سید فریدون خیلی کارش خوبه شماره اونو گیر بیار توسایت بهش زنگ بزن