2777
2789

سلام نازنین هام .. 

من الان ۸ ماهی میشه که در دوران عقد هستم .. من و همسرم سه سالی هست که همو میشناختیم و الانم متاسفانه به خاطر کرونا هم عروسی مون عقب افتاده ..

حس میکنم عشق و محبت مون به خاطر دوری دوران عقد کم شده .. راستش من وقتی ازش دورم خیلی احساس سردی میکنم و اذیت میشم  .. 

خودمون تو خانواده مون رسم اینه که پسر و دختر توی عقد همش پیش هم باشن و منو همسرم هم تو خونه ما واقعا راحتیم ، مادرگ اینا حتی طبقه بالای خونمون هم در اختیارمون گذاشتن .. اما خونه ی خانواده ی همسرم که میریم حتی نمیشه پیش هم بشینیم . خانواده ی همسرم میگن که اصلا رسم ندارن که پسر و دختر پیش هم باشن و به همسرم میگن که رفتارش زن ذلیلی هست و انقدر گفتن و مادرشون گریه کرده و باهاش دعوا کردن که اونم میگه زشته که من بیام و الان کلا حضورش رو دو بار در هفته شده .. حتی تو دوران عید هم که تعطیل بود ، چند روز در هفته نمیومد پیشم که قاعده ی دوری رو رعایت کردا باشه .. اصلا حس میکنم از من دلزده میشه پیشش باشم،  منزل هامون هم کلا ۵ دقیقه با ماشین فاصله داره ..

..  فعلا که عروسی کردنمون تا مدت ها عقب افتاده، میخواستم بپرسم کلا عرفش چقدره که تو دوران عقد همسرم منزل ما بمونه ؟ 

راستش الان  خیلی اذیتم .. و با ایشون هم سر سنگین شدم .. الان مدتیه که هم ایشونو اذیت میکنم و هم خودم .. 

دیشب هم با اینکه پیشم بود اصلا سمتش نرفتم . نمیدونم چکنم . 

راستی من ۲۷ سالمه و اونم ۳۰ سال ..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم کارشو درسته که هفته ایی چندبار بیان.نمیشه که همیشه پیش هم باشین.کارت درست نیس بخاطر این موضو اوقات تلخی کنی.بذار یکم ازهم فاصله داشته باشین برای هم بیشتر جذاب باشین

تو تاپیکام هست بخون طولانیه ولی باارزش

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
عزیزم مرد هر چی تشنه تررررر حریص تررررر به نفعته که ی کم فاصله بگیری و دور از دسترسش باشی

عزیزدلم حتی اگه اون تشنه باشه دیگه من نیستم .. چه فایده وقتی عشق درون قلب من مشکل پیدا کرده .. 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

سنتونم ک خوبه شوهرتم بچه نیس ک ب حرف اونا گوش میده بهش بگو ما شرعی زنو شوهریم من نیاز داره بیای پیشم حتی اگ رابطه نباشه بگو پنج دقه فاصله حداقل یه سرکوچیک ک میشه زد حتی اگ نمونه   من اگ جای تو بود  هروز بهم سرمیزدیم اما منم اصرار نمیکردم بمونه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

فقط یه حرفی میتونم از رو تجربه بهت بگم اونم اینه که فقط و فقط خودتون دوتایی برا روابطتون تصمیم بگیرین عرف و خونواده و همسایه و دوست و آشنا رو بذارین کنار , تو هر مساله ای , من و شوهرم تو اوایل دوران عقد خیلی اذیت میشدیم تو هر مساله ای هرکسی یه چیزی میگفت خانواده من میگفتن اینجوری بشه خانواده اون میگفتن نه اون خوب نیست هرکس یه چیزی میگفت آخرش یبار نشستیم دوتایی حرف زدیم و تصمیم گرفتیم هرجور خودمون راحتیم همون بشه و از اون لحظه به بعد اجازه ندادیم کسی نظر بده واونقدر به آرامش رسیدیم که نگو

مادرشوهرت مشخصه فتنه است ....فعلا صبر کن و خوش برخورد باش

کاری کن پیش شما که میاد شاد باشه و دلش بخواد بیشتر بیاد ، نه اینکه از خودت اونو زده کنی

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

عرف همون هفته ایی یکی دو شب نه بیشتر

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...