سلام نازنین هام ..
من الان ۸ ماهی میشه که در دوران عقد هستم .. من و همسرم سه سالی هست که همو میشناختیم و الانم متاسفانه به خاطر کرونا هم عروسی مون عقب افتاده ..
حس میکنم عشق و محبت مون به خاطر دوری دوران عقد کم شده .. راستش من وقتی ازش دورم خیلی احساس سردی میکنم و اذیت میشم ..
خودمون تو خانواده مون رسم اینه که پسر و دختر توی عقد همش پیش هم باشن و منو همسرم هم تو خونه ما واقعا راحتیم ، مادرگ اینا حتی طبقه بالای خونمون هم در اختیارمون گذاشتن .. اما خونه ی خانواده ی همسرم که میریم حتی نمیشه پیش هم بشینیم . خانواده ی همسرم میگن که اصلا رسم ندارن که پسر و دختر پیش هم باشن و به همسرم میگن که رفتارش زن ذلیلی هست و انقدر گفتن و مادرشون گریه کرده و باهاش دعوا کردن که اونم میگه زشته که من بیام و الان کلا حضورش رو دو بار در هفته شده .. حتی تو دوران عید هم که تعطیل بود ، چند روز در هفته نمیومد پیشم که قاعده ی دوری رو رعایت کردا باشه .. اصلا حس میکنم از من دلزده میشه پیشش باشم، منزل هامون هم کلا ۵ دقیقه با ماشین فاصله داره ..
.. فعلا که عروسی کردنمون تا مدت ها عقب افتاده، میخواستم بپرسم کلا عرفش چقدره که تو دوران عقد همسرم منزل ما بمونه ؟
راستش الان خیلی اذیتم .. و با ایشون هم سر سنگین شدم .. الان مدتیه که هم ایشونو اذیت میکنم و هم خودم ..
دیشب هم با اینکه پیشم بود اصلا سمتش نرفتم . نمیدونم چکنم .
راستی من ۲۷ سالمه و اونم ۳۰ سال ..