امروز روز اول دانشگاهم بود خسته مرده داشتم برمیگشتم اتوبوس فوق شلوغ یهویی یه دختر گیر داده بود چرا دستتو گذاشتی پشت منو فلان، یکم دستمو جا به جا کردم بعد اتوبوس ترمز زد همه افتادیم رو هم دیگه گفت آره تو با من مشکل داری دستو کردی تو حلق من کیفمو انداختی میخوای بندازی فلان😐اینقدر خسته بودم اصلا نگاشم نکردم بعد جالبه اینه یهویی خانم های اتوبوس گفتن خیلی سرپا موندی دخترم افتادی هم بد ترمز زد بیا بشین فلان آقا این هی نوچ نوچ میکرد میگفت ملت شانس دارن😐 پیاده شدم رفتم پی کارم الان که اومدم خونه میگم میشد جوابشو بدم ولی حوصله دعوا بحث ندارم نمیدونم از الان دیگه زیاد تو راه نیمه راهم اینطور مواقع بی محلی خوبه یا جواب دادن؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید میگفتی وسیله نقلیه عمومیه اگه جا باشه صدمتر دورتر ازت می ایستادم تا ریختتو نبینم خیلی بااین شلوغی مشکل داری یه چیزی هست به اسم اسنپ میتونی ازاون استفاده کنی
با خواهرزاده ی ده ساله ام سوار اتوبوس شدیم بعد خانم گفت بره قسمت آقایان. گفتم اولا ایستاده جای کسی دو نگرفته اونم چسبیده به شیشه نزدیک در دوما گفتم تمام ایران عوص شده شما درگیر یه بچه ی ده ساله هستی