2777
2789
عنوان

بخاطر گوشیم قرص عصابم میخورم

97 بازدید | 10 پست

گوشیم سامسونگ a52 

کسی که عاشقش بودم 13پرومکس داشت 

یه فرصت اخر داشتم ببینمش پارسال گفت بریم کافه خواستم گوشیمو نبینع نشد برم از اون روز روزی ۱۰۰ بار میمرم زنده میشم از دلتنگیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشیت مگه چشه من گوشیم a7 2016هست ولی حساس نیستم

نمیدونم چرا همش مردای پولدار میان سمتم گوشیاشون همه ۱۶ یا ۱۷ من باید اینو بکنم تو کونم نبینن از ترس دیدنشون وارد رتبطه نمیشم الان با ی گدا اکی شدم 

چیشده؟

میگه بخاطر اینکه مدل گوشیش از گوشی دوست پسرش پایینتره نرفت سر قرار از اون روز تا حالا نتونسته دوسپسرشو ببینه و دلتنگشه

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

نمیدونم چرا همش مردای پولدار میان سمتم گوشیاشون همه ۱۶ یا ۱۷ من باید اینو بکنم تو کونم نبینن از ترس ...

اشتباه میکنی پسری که از تو خوشش بیاد اون خودش خرجت میکنه حالا پولدار باشه یا متوسط  تو به داشته هات قانع باش عزیزم

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

اشتباه میکنی پسری که از تو خوشش بیاد اون خودش خرجت میکنه حالا پولدار باشه یا متوسط تو به داشته هات ...

من ۵۰ تومن جمع کزده بودم s23 بخرم الان امسال شده ۱۰۰ پارسال ۵۰ بود بینیمم نشد عمل کنم اصلا دارم سکته میکنم موهام سفید شده 😭😭

من ۵۰ تومن جمع کزده بودم s23 بخرم الان امسال شده ۱۰۰ پارسال ۵۰ بود بینیمم نشد عمل کنم اصلا دارم سکته ...

عزیزم بخدا ما هم دوست پسر داریم ولی مثل تو استرس نداریم تازه من که هیچیمو عمل نکردم ولی به قیافم راضیم گوشیتم خوبه اگه میخوای اعتبار پولت نیاد پایین طلا بگیر بزار تو خونه هر چی قیمتا بره بالا قیمت طلا هم میره بالا و اینطوری میتونی پس انداز کنی