2777
2789
عنوان

از خانوم های متاهل دنیا دیده مشورت میخوام..

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 50 پست
ماهم تو دوران عقد هفته ای دو بار .راست میگن ..دیگه اگه قراره همش تو جون هم باشید خب میشه عروسی ..نه ...

ممنونم نازنینم .. چه خوبه که بهم میگید .. 

راستش من عشق اتشینم رو از دست دادم با این شرایط .. برادر خودم که قبلا چمدون بسته بود کلا تو عقد خونه ی عروسمون زندگی میکرد :) البته غذا و پول رو خودمون میفرستادیمو ماشین هم دسته داداشم بود تا کلا فقط بگردن و عشق و حال کنن  .. هر چقدر خانواده ی ما راحته ، خانواده ی همسرم ناراحته .. :) 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
منکه خودمو سرگرم میکنم ولی سرد شدم نسبت بهش خواهر ..  این دوری محبت مون رو از بین برده ..

عزیزم این طوری بهتر. من الان پشیمونم چرا دوران عقد یکسره باهم بودیم. الان که منتظر عروسی هستی یه حال هوادیگه برات داره. خودت سرگرم کن سعی کن اون چندساعتی باهم هستین خوش بگذره بهت. کاری کن اینقدر بهتون خوشبگذره که شوهرت هی دلش بخواد پیشت باشه. نه اینکه بیشتر فراری بشه. اون طور که تو فکرمیکنی اون فکرنمیکنه

عاشق یدونه دخترم پسرای گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تاپیکارو که میبینم استرس میگیرم . من خونه شوهرم پلاسم انگار عروسی کرده باشیم . اخه شوهرم خونه مج ...

لذت ببر عزیزم ♡  من که کلا دارم ازدواجمو با این رفتار ها زیر سوال میبرم .. دارم فکر میکنم که وقتی کنار من خوش نیست مرا اصلا منو گرفت ؟

تازه ما خونه مجردی هم داریم ولی اون نمیاد !

عشق این نیست که فقط وقتی با همین ، خوش باشین و لذت ببرین . اینه که تو سختی ها و فاصله بیشتر همو‌ دوست داشته باشین و پناه هم باشین .

عشق یه حس ماندگاره ، حسی که با دوری از بین نمی ره ، بلکه با گذر زمان قوی تر می شه .

به نظر من هفته ای دوبار باهم بودن کافیه و یه چیز طبیعیه که خونه ی پدر عروس اغلب زوج ها راحت ترن تا خونه ی پدر داماد .

و اینکه من بعید می دونم قضیه ی کرونا به این زودیا جمع بشه ، حتی روز به روز داره بدتر می شه ، بهتره تا شرایط مناسب شد برین سر خونه زندگیتون . آینده تون مهم تر از جشن عروسیه

عروسی دیگه برات لطفی نداره. 

از اون نمیترسم. ولی مترسم تا الان که کسی بهمون چیزی نگفته بعد عروسی همش سرکوفتم نکنن

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
عزیزم این طوری بهتر. من الان پشیمونم چرا دوران عقد یکسره باهم بودیم. الان که منتظر عروسی هستی یه حال ...

وای خواهر الان پیشمه ولی حتی دلم نمیخواد نگاهش کنم .. احساس میکنم عشق آتشینمون نابود شده .. چن ساعت دیگه هم قراره بره تا چند روز پیداش نشه ..

چی بگم والا ..  نمیاد که .. به نظر شنا چقدر به چقدر عرفشه ؟

توام یه مدت پاپیچ نشو خودش میاد دوران عقد همین سختیها ودخالتها رو داره بعدازدواج نمیزاری زیادبره خونه مامانش ،میگی هفته ای دوباربس.من یه سال عقدموندم حتی یه شب پیش هم نموندیم چون خانواده من وصدالبته خودمم موافق نبودم بنظرم خودتتو مشتاق نشون نده ولی هربارکه می بینیش یه جوری برخوردکن که اون مشتاق بشه دوباره زودتربیاد ،خانواده پسر ازاولش قبول کن که کرم دارن پس توام بایدباتدبیر نزاری دخالت کنن

وای خواهر الان پیشمه ولی حتی دلم نمیخواد نگاهش کنم .. احساس میکنم عشق آتشینمون نابود شده .. چن ساعت ...

توبایدکاری کنی که اون خودش بخوادبمونه اگه سردی ببینه دیگه خودش اون دوبارم نمیاد وفتنه خانم به هدفش میرسه .میادپیشت انقد خودتولوس کن که خودش نره بابی محلیت همه چی بدترمیشه

عشق این نیست که فقط وقتی با همین ، خوش باشین و لذت ببرین . اینه که تو سختی ها و فاصله بیشتر همو‌ دوس ...

خواهر من با سختی های زندگی ، مشکلی ندارم و ثابت قدمم ولی این دوری ، مخصوصا وقتی که حس میکنم میتونه پیشم باشه ولی نمیاد .. منو ازش زده میکنه .. 

وقتی منو اونقدر نمیخواد و دوست نداره که پیشم باشه چرا من باید بهش بچسبم و محبت کنم ؟

توبایدکاری کنی که اون خودش بخوادبمونه اگه سردی ببینه دیگه خودش اون دوبارم نمیاد وفتنه خانم به هدفش م ...

اجی من خدای لوس بازی و عشق و محبتم .. دیگه نمیتونم کاری کنم وفتی  به دلم نیست .. 

بجه ها همسرم اومد .. فعلا نمیتونم جواب بدم .. بعدا نظرا ت تون رو میخونم ..بازم ممنونم که به حرفام گوش کردین و دلداریم دادین .. 

خواهر جان اتفاقا عاشق همیشه عشقش توقلبشه با هزاران فرسنگ هم کم نمیشه.شما ممکنه یه مدت از هم دور بشین ...

دوری تو شرایط اضطراری عیبی نداره خواهر ولی اون عمدا نمیاد .. بعد از حرفای خانواده ش دیگه  نمیخواد پیشم باشه .. من محبتم مثد قبل نیست ..