2777
2789

چیکار کنم نزدیک  چهل روزه اینجام اما مشکل اینه من روم نمیشه حتی یک چیزی مثل میوه بردارم خجالت میکشم  نمیگم بدشون میاد اما من خودم خجالت میکشم یا مهمون دارن  یا کلا تو خونه اونام حس میکنم سربارم  خونه جدا نمیگیره میگه پول ندارم اما یک پیکان داره می‌تونه بفروشه یا رهن کنه  میگه میخام بالای خونه مادرمو بسازم  باز اونم خوبه حداقلش تو خونه خودمم

حق داری واقعاً ان شاءالله هر چه زودتر مشکلت حل بشه بری خونه خودت

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگرد خونه بابات نکنه باردار بشی دوتاتون کار کنید اطراف شهر یک خونه کوچیک رهن کنید

از این میترسم ببخشید یه چیزی میگم  من تو پریودی بودم 

بعد این شوهر من چند بار ارضا شده بود  اما خب آلتش خاب بود رابطه که داشتیم ترسیدم ارضا شده یا نه ولی خودش گفت نشده ارضا  چون چند بار ارضا شده بود ولی تو پریودی بود روز دومش خیلی میترسم

از این میترسم ببخشید یه چیزی میگم من تو پریودی بودم بعد این شوهر من چند بار ارضا شده بود اما خب آ ...

احتمالا نشدی ولی دیگه تو پریودی رابطه نداشته باش 

شنیدم  بچه بدکاره میشه تو این ایام 

احتمالا نشدی ولی دیگه تو پریودی رابطه نداشته باش شنیدم بچه بدکاره میشه تو این ایام

ن ندارم اینم ب زور بود اما الان میترسم اما من تنبلی تخمدان دارم چون 40 روز یبار پریود میشم