2777
2789
عنوان

از خانوم های متاهل دنیا دیده مشورت میخوام..

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 50 پست
گفتم ک سرزدن هروزم مشکلی نیس اخ پنج دقه راهه اما موندن اصلا چون نزدیکین ن خودت برو بمون ن اون بمونه& ...

اینم فکر خوبیه ممنونم عزیزم ..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
اینم فکر خوبیه ممنونم عزیزم ..

تجربه من بود مادرشوعرم ب روم اورد ک پیشش میمونم وشوهرم میاد خونمون میمیونه چون دوتا شهر متفاوت بودیم بعداز چن ماه یه هفته میموندیم امابازم راضی نبودن بظرم خودتو سبک نکن تا مث من ب روت نیارن

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لذت ببر عزیزم ♡  من که کلا دارم ازدواجمو با این رفتار ها زیر سوال میبرم .. دارم فکر میکنم که وق ...

اتفاقا من همسرم خودش خونه مجردی داشت..خانوادم هیچی نمیگفتن ..اما حس میکردم تو عقد یکم دست نیافتنی باشم بهتره.کلا اعتقادمه تو عقد مرد باید دنبال زن بدوعه.یوقتایی زیادی دور ورش بودم حرفم خزیدار نداشت.یکم فاصله میگرفتم هم خداسته هام سریعتر اجابت میشد.هم تقلا میکرد زودتر بریم سر خونه زندگیمون .هم یکم دورش بودم چقدر بهش میچسبید میگفت رو ابرام...سعی کن یکم فاصله داشته باشی.اسمش روشه عقدی هنوز .مهمون خونه باباتی هنوز .رفتی سر زندگیت بع اندازه باقی عمرت وقت داری شبانه روز باهاش باشی

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
از اون نمیترسم. ولی مترسم تا الان که کسی بهمون چیزی نگفته بعد عروسی همش سرکوفتم نکنن

خانواده شوهرت یا خودت اینطوری هستن که بگن. بعدم اصلا اهمیت نده مهم خوش حالی خودت وشوهرته هرکاری آدم بکنه نمیتونه دهن مردم ببنده

عاشق یدونه دخترم پسرای گلم
وای خواهر الان پیشمه ولی حتی دلم نمیخواد نگاهش کنم .. احساس میکنم عشق آتشینمون نابود شده .. چن ساعت ...

عزیزم اشتباه نکن کاری کن ازالان برای هرچیزی تو براش تو الویت باشی سیاست داشته باش. با پا پس بزن با دست پیش بکش. بهش برس ناراحتی نکن تا مشتاق تر بشه نذار حس پشیمونی دلزدگی بهش دست بده. که الان اومده

عاشق یدونه دخترم پسرای گلم