2777
2789
عنوان

از خانوم های متاهل دنیا دیده مشورت میخوام..

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 50 پست
سنتونم ک خوبه شوهرتم بچه نیس ک ب حرف اونا گوش میده بهش بگو ما شرعی زنو شوهریم من نیاز داره بیای پیشم ...

بهش گفتم ولی همش میگه مامان بابام .. منم دیگه هیچی بش نمیگم .. حتی دیگه حس بوسیدنش رو هم کدارم خواهر ..

با نظرتون کلا عرف دیدار کردن تو عقد  چقدره؟

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرت مشخصه فتنه است ....فعلا صبر کن و خوش برخورد باش کاری کن پیش شما که میاد شاد باشه و دلش بخ ...

چی بگم والا .. فعلا که زده شدم از همه چی .. نمیدونم عشق آتشینم کجا رفته .. به خودم میگم که وقتی اون خونه ی خودشون رو بیشتر دوست داره و مدام میخواد اونجا باشه اصلا چرا باهام ازدواج کرده .. منم خیلی احساساتی ام و عشق برام مهمه ..  

منکه خودمو سرگرم میکنم ولی سرد شدم نسبت بهش خواهر ..  این دوری محبت مون رو از بین برده ..

اینکه نشد زندگی مشترک

تو زندگی ممکنه ماهها از هم به هر دلیلی دور باشید چرا باید سرد بشی؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بهش گفتم ولی همش میگه مامان بابام .. منم دیگه هیچی بش نمیگم .. حتی دیگه حس بوسیدنش رو هم کدارم خواهر ...

شما ک نزدیکین هروزم خوبه بیاد درحد سرزدن ولی موندن هروشب نه بنظرم زده میشه تا نزدیک بشه مادوربودیم دوسه ماهی یه هفته خونشون بودم بازم یه بارمادرش ب روم اورد ک چقد پیششی درصورتی ک خونه ای ک جهیزیه چیده بودیم میرفتیم اونجا 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
ببخشید من حس میکنم بیشتر وابستشی تا دوستش داشته باشی دوری سردی نمیاره

خواهر مگه عشق به معنی این نیست که تحمل دوری هم رو نداشته باشیم و از فعالیت های مشترک باهم لذت ببریم ؟

من حس میکنم عشق مون رفته که نمیاد پیشم .. اهل جارو جنجال هم نیستم سرمو با جیزای دیگه گرم میکنم .. 

ماهم تو دوران عقد هفته ای دو بار .راست میگن ..دیگه اگه قراره همش تو جون هم باشید خب میشه عروسی ..نه دوران عقد....

این دلسردی ها هم بعد ازدواج کامل از بین میره.

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
منکه خودمو سرگرم میکنم ولی سرد شدم نسبت بهش خواهر ..  این دوری محبت مون رو از بین برده ..

ببخشيد عزيزم ايشالله مشکلت حل بشع  لطفاا واسه  تاپيکم گزارش بزنيد

نياز دارم  يه روز از خواب بيدار شم و ببينم  همه چي کابووووس بوده  و من دوباره همون دختر کوچيک 5 ساله ام که کنار مامانش ميخوابيد و تا دستاي مانش رو نميگرفت خوابش نميبرد  لطفا برام دعا کنيد  از اين برزخ بيرون بيام و همه چي درست بشه .درضمن من کاربرقدمي ام 
شما ک نزدیکین هروزم خوبه بیاد درحد سرزدن ولی موندن هروشب نه بنظرم زده میشه تا نزدیک بشه مادوربودیم د ...

چی بگم والا .. 

نمیاد که .. به نظر شنا چقدر به چقدر عرفشه ؟

خواهر مگه عشق به معنی این نیست که تحمل دوری هم رو نداشته باشیم و از فعالیت های مشترک باهم لذت ببریم ...

خواهر جان اتفاقا عاشق همیشه عشقش توقلبشه با هزاران فرسنگ هم کم نمیشه.شما ممکنه یه مدت از هم دور بشین بخاطر شرایط اضطراری اون موقع سرد میشی؟

ما فقط هفته ای یا دو هفته ای یه شب پیش هم بودیم، سردی نداره که، دوران عقده نمیشه همش پیش هم باشین، دوری باعث دلتنگی و علاقه بیشتر میشه و قدر لحظات باهم بودنو بیشتر میدونین

ما الان که ازدواج کردیم میگیم یادش بخیر چقد دور بودیم از هم و الان چقد قدر همو بیشتر میدونیم 

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/  مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی  هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️  هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗
چی بگم والا ..  نمیاد که .. به نظر شنا چقدر به چقدر عرفشه ؟

گفتم ک سرزدن هروزم مشکلی نیس اخ پنج دقه راهه اما موندن اصلا چون نزدیکین ن خودت برو بمون ن اون بمونه 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

این تاپیکارو که میبینم استرس میگیرم . من خونه شوهرم پلاسم انگار عروسی کرده باشیم . اخه شوهرم خونه مجردی داره😔

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی