2777
2789

خانما من تو بارداری اولم خیلی اذیت شدم خیلی زیاد 

اولاش که مدام خونریزی داشتم و دوماهو نیم استراحت مطلق کامل بعدش ویارای خیلی ناجور که از دستشویی بیرون نمیومدم

خلاصه که زجر کشیدم 

الان پسرم ۴ سالو نیمشه همش میگه مامان چرا فلانی داداش کوچولو داره من ندارم؟ گاهیم پولاشو میده به من میگه برو یه داداش بخر بیار باهاش بازی کنم😐

شوهرمم تا همین قبل عید میگفت بچه نمیخامو همین یکی کافیه ولی یه چند روزه همش حرف بچه ی دوم رو وسط میکشه 

ولی من به شدت میترسم اینقدر که این چند روز کلا ذهنم درگیر شده من وااااقعا دیگه بچه نمیخوام از بارداری وحشت دارم 

نمیدونم چکار کنم 😞

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین خودم و پسرمو شوهرم گیر کردم

و اینو خوب میدونم که بخاطر بچم حاضرم از جونم بگذرم 

دلم میخاست هیچ وقت احساس نیاز نمیکرد 

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

اگر فقط از بارداری میترسی ....با همه سختیهاش میارزه یه بچه دیگه بیاری

اگر مشکلات دیگه ای هم داری ....خود دانی

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
تا با خودت یه دل نشدی نیار

گیر کردم ناجور 

میدونم خودم نمیخوام اینو خیلی خوب میدونم.

ولی یه طرف قضیه پسرمه که از همه چی برام مهمتره 

و همچنین شوهرم که به خاطر من تا الان از همه خواسته هاش گذشته و تو کل این ۸ سال زندگی این اولین باره که خواسته اشو بهم میگه 

منم خیلیییییییی بارداری بدی داشتم بچه مم به شدت بدقلق بود قبلا میگفت داداش میخام الان باهاش بیشتر بازی میکنم اصلا حرفی از داداش نمیزنه به خاطر حرف و دل بچه اول نباید بچه دیگه ای به دنیا آورد 

انشالله با شوهرت به توافق میرسین ولی به خاطر بچه اولت این کار رو نکن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

من ک عمرا عمرا عمرا دومی بیارم هرکس ام احساس نیاز میکنه بکنه. اون از بارداریم اون از زایمانم ک 17روز بیمارستان و ای سیو اونم از بعدش رفلاکس و اسهال و یبوست و گریه و بدبختی. من ک دیگه نمیارم به هیچ وجه دیگه اصلا نمیتونم همچین چیزایی و تحمل کنم  خدا همین یدونه رو برام حفظ کنه و کمکم کنه بزرگش کنم 

نترس همین الان وقتشه اگه بقیه شرایط جوره بیار 

اره الحمدلله شرایطم خوبه

فقط با این ترس تو دلم نمیتونم کنار بیام