2777
2789

چرا دنیا اینطوریه؟

من نمیخوام کسی که عاشق منه بو ببره از اینکه عاشق یکی دیگه ک از قضا فهمیدم دوست اینه هستم رو بفهمه 

اما ی بوهایی برده و حالش بدجور بده

اگرچه تمام تلاشمو کردم هیچکس نفهمه

از طرفی عشق منم عاشق یکی دیگست یعنی کاری از دستم برنمیاد💔

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آن را که میخواهی دلش پیش کسی گیر است

چرا هرکس که عاشق بوده از جان خودش سیر است

تو او را من تو را او دیگری را...

همه سردرگمیم و علتش بازی تقدیر است...

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

یه باگ بزرگ 😂

دقیقا

چرا واقعا اینطوریه 

چرا اونی ک غیر ممکنه همیشه به دلت میشینه؟

دلم میسوزه به این...💔

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

چرا آن را که میخواهی دلش پیش کسی گیر استچرا هرکس که عاشق بوده از جان خودش سیر استتو او را من تو را ا ...

گریه ام گرفت💔

دقیقاچرا واقعا اینطوریه چرا اونی ک غیر ممکنه همیشه به دلت میشینه؟دلم میسوزه به این...💔

به نظرم چون هیچ وقت به دست نمیاد 

اگه نزدیکتر بشه و داشته باشیش میفهمی چقدر بیخود بوده 

بهتره با کسی باشی که عاشقته تا باکسی که تو عاشقشی

قلب کاش اینو می‌پذیرفت

فکرم همش پیش اونه

طرف عین پروانه هم دور سرت میچرخه باز فکرت جای دیگست

واقعا دنیا همین و چقدر بد و چقدر ناگوار کاش همه ب اونی ک عاشقن برسن حتی غیر ممکن

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
گریه ام گرفت💔

فداتشم گریه کن🫂

گریه ی وقتایی نعمته ارومت میکنه

بعدش دستتو بزن ب زانوت و بلند شو

هیچکس غیر اون قلب مهربونت که شکسته شده

شریک دردات نمیشه و نمیمونه:)

پس هواشو داشته باش با خودت مهربون باش

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

قلب کاش اینو می‌پذیرفتفکرم همش پیش اونهطرف عین پروانه هم دور سرت میچرخه باز فکرت جای دیگست

بهش بفهمون

نزار هم خودتو هم آینده تو نابود کنه

بلاخره که اون قرار نیست تو رو دوست داشته باشه 

کسی که عاشقته اگه ولت کنه 

تو میمونی و یه عمر پشیمونی

مربع شد ک😕

کجاشو دیدی دوستمم اینی ک من دوست دارمو دوست داره نمیدونه منم دوسش دارم

میاد سر روی شونم میزاره ی دل سیر گریه میکنه برای عشق من! پیش من!

وضعیتش خیلی بده دوستم...

به بهونه این دوستم ک آره فلانی میخواد راجبش بفهمه اینی ک عاشق منه هرچی هست رو میاد میگه راجب اون پسره ک عاشقشم فکر میکنه بخاطر دوستم پیگیرشم نمیدونه خودم گیرم..💔

به نظرم چون هیچ وقت به دست نمیاد اگه نزدیکتر بشه و داشته باشیش میفهمی چقدر بیخود بوده

فکر نکنم این بیخود باشه...

خیلی خوبه.. 💔

فداتشم گریه کن🫂گریه ی وقتایی نعمته ارومت میکنهبعدش دستتو بزن ب زانوت و بلند شوهیچکس غیر اون قلب مهر ...

حرفات خیلی آرامش بخشن...

میدونی خیلی شباست حالم بده و گریه میکنم

لعنت به اون شبی ک همه اینارو توی کسری از ثانیه فهمیدم💔