2777
2789
ینی دعوا هم بکنین انقد همو دوس دارین کش نمیدینولی از یکی خوشت نیاد زوری ازدواج کنی ب هیچ‌جات نیس چقد ...

من طرفو خودم انتخاب کردم خیلیم دوسش دارما ولی حس میکنم دوس داشتنو عشق من بیشتره تا اون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این حدم درست نیست پول هم مهمه امنیت مالی هم داریم وقتی نتونی سالی چند دست لباس بخری دندون خرابتو ...

ببین من کلی گفتم ، ما چون خیلی برنامه ریزی داریم اولویت اول مون سلامته ، بیمه کامل هستیم 

امکان نداره کار دندان و... انجام ندیم 

سفر هم تا جایی بشه میریم حالا خارجی نشه داخلی و میریم 

لباس هم که دیگه لخت نیستیم ، 

دیگه یک مرد این قدر توان و نداشته باشه که ازدواج نکنه بهتره 

رابطه ای که توش از خودگذشتگی باشه طرف رو به نارضایتی میرسونه .... عشق خیلی وقتا باعث از خودگذشتگی میشه ...باعث بخشش میشه ولی امان از روزی که عاشق باشی و با وجود مخالفت خونواده با عشقت ازدواج کنی امان 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
ازدواجمون سنتی بودوسطها رفت و امد عاشق شدممن زبونی محبت میکنمهمسرم عملیهزار بار برگردم عقب بازم انتخ ...

عزیزممم ایشالا خوشبخت باشی همیشه...

ولی من حس میکنم ازدواج سنتی خیلی بهتره تا از روی عشق باشه..چون چنتا از اطرافیان و دیدم

عزیزممم ایشالا خوشبخت باشی همیشه...ولی من حس میکنم ازدواج سنتی خیلی بهتره تا از روی عشق باشه..چون چن ...

مهم‌نیست چطور ازدواج کنی

مهم این طرفت معرفت داشته باش.اولویت اش اسایش و ارامش همسر و زندگیش باش

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
رابطه ای که توش از خودگذشتگی باشه طرف رو به نارضایتی میرسونه .... عشق خیلی وقتا باعث از خودگذشتگی می ...

خب چیه مگه با وجود مخالفت قرار نیست شریک زندگیه ما باب میل و مورد علاقه مامان بابا باشه اونا به موقعش شریک زندگی خودشونو انتخاب کردن ما هم الان حق داریم خودمون انتخاب کنیم 

منم با وجود مخالفت ازدواج کردم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

ینی چی ؟ اون حسی ک قبل ازدواج داشتین الانم دارین یا ن کمتر شده بیشتر شده

خوشبختی واقعی نشدم روزای سختی رو گذروندم ولی خب پشیمون نیستم شاید قرار بوده زندگیم از این بدتر باشه‌ ولی قسمت من این بوده .اون حس رو کمتر تو زندگی دارم 

قند روزای تلخ منی دخترم