2777
2789
عنوان

ترس از بارداری دوباره و بچه ی دوم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 49 پست
وای خدا منم از همین میترسم میترسم همسرم ی روز زیر حرفش بزنه و بگ دومی رو  الان پسرم ۱سال و ۱م ...

گول نخور

این وسط فقط زن ضرر میکنه هرچن الان پسراولم همبازی و دوست و محرم داره ولی اینکه شوهرم بازم دلش میخواد اصلا قابل هضم نیس برام

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا منم از همین میترسم میترسم همسرم ی روز زیر حرفش بزنه و بگ دومی رو  الان پسرم ۱سال و ۱م ...

منو شوهرمم با جدیت تمام تصمیمون به یه بچه بود 

جوری که من همه جا گفته بودم خداروشکر شوهرمم دیگه بچه نمیخاد

ولی این تعطیلات که تو خونه بوده و احساس نیاز پسرمو دیده 

همش تو لفافه داره میگه که بچه دوم بیاریم

منم حرفای قدیمشو بهش میگم میگه هنوزم رو حرفم هستم تا تو نخوای من نمیخوام این حرفام شوخیه

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
گول نخور این وسط فقط زن ضرر میکنه هرچن الان پسراولم همبازی و دوست و محرم داره ولی اینکه شوهرم بازم ...

وایی خدا میدونی از مامانمو خواهرمو عممو...هی میگن زودتر دومیو بیار

این تنهاس ...‌‌همش منو عذاب وجدان میدن اهههه

ولی من نمیخوام اخه

من بارادریم عالی بود. همش میخوابیدم ودردوتهدع نداشتم. تازه صورتم ک جوش میزدقبلش توحاملگیم همشون رفت تا اخربارداری. من از شیردادن متنفرم و شب بیداریای بچه وبدخوابی بعدبچه میترسم. اگه خوابم درست بودمیاوردم. 

وحشتناکخ فکربچه ی دوم. 

😁
منو شوهرمم با جدیت تمام تصمیمون به یه بچه بود  جوری که من همه جا گفته بودم خداروشکر شوهرمم دیگ ...

اتفاقا امروز با عمم حرف میزدم مطرح کرد ک دیگ بیارو ..گفتم نه ،گف مهدیار تنهاس فلانه اینه

گفتم اگ با این بهانه ک بخاطر تنهایی دومی رو بیارم اصلا دلیل خوبی نیس 

وایی خدا میدونی از مامانمو خواهرمو عممو...هی میگن زودتر دومیو بیار این تنهاس ...‌‌همش منو عذاب وجدا ...

خب اگه ۲بتابشن برای خودشون بهتره 

ولی من خیلی افسرده شدم

اشتباه بزرگم این بود که تو اوج ویاارای شدیدم شوهرم خارج از کشور رود منم برای اینکه ناراحت نشه نذاشتم بیاد و حالمو ببینه

برا همینه الان باز هوس بچه کرده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وایی خدا میدونی از مامانمو خواهرمو عممو...هی میگن زودتر دومیو بیار این تنهاس ...‌‌همش منو عذاب وجدا ...

من به همه اعلام کردم حرف بچه ی دوم جلوم نزنن وگرنه قطع رابطه میکنم 😁

تا این حد فراریم از بچه ی دوم

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
اخه ایشون ک تنهایی نباید هوس کنه توان شما چی

یواشکی امپول میزنم😥

خب اگه ۲بتابشن برای خودشون بهتره  ولی من خیلی افسرده شدم اشتباه بزرگم این بود که تو اوج ویاار ...

حالا من زایمان در حضور همسر داشتم 

واسه همین شوهرم تا چند وقت از بچه و زایمان بیزار بود 

براش قابل درک نبود اون حجم درد 

ولی الان فکر کنم یادش رفته 

حالا من زایمان در حضور همسر داشتم  واسه همین شوهرم تا چند وقت از بچه و زایمان بیزار بود  ...

برا من شوهرم نیومد

فقط مامانم از درد کشیدنم فیلم گرفت براش برد

صبح که مرخص شدم دیدم چشاش گود افتاده

طاقت درد کشیدنمو نداره

ولی بقول شما یادش رفته

یواشکی امپول میزنم😥

منم بعد این داستان کرونا میخام برم iud  بزارم راحت شم یه چندسال 

هرچی فکر میکنم نمیتونم کنار بیام با بچه ی دوم

منم بعد این داستان کرونا میخام برم iud  بزارم راحت شم یه چندسال  هرچی فکر میکنم نمیتونم ک ...

ایودی که خواهرم گذاشته همش پریوده

من امپول میزنم راضی ترم

برا من شوهرم نیومد فقط مامانم از درد کشیدنم فیلم گرفت براش برد صبح که مرخص شدم دیدم چشاش گود افتاد ...

خدا حفظ کنه بچه هاتونو عزیزم.

برای منم دعا کن بتونم تصمیم درست بگیرم