2777
2789
عنوان

ترس از بارداری دوباره و بچه ی دوم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 49 پست
خدا حفظ کنه بچه هاتونو عزیزم. برای منم دعا کن بتونم تصمیم درست بگیرم

فدای تو

اگه میخوای بیاری زودتر بیار که همبازی بشن

وگرنه دیگه نیاری بهتره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ایودی که خواهرم گذاشته همش پریوده من امپول میزنم راضی ترم

عهههه خدایا پس من چکار کنم

آمپول زدم قبلا بهم نساخت.قرصم هیچ مدلش بهم نمیسازه

دفعه ی پیش که دکتر بودم گفت ای یو دی طلا بزار خیلی سازگاره اکثرا راضین 

بهم وقت داد که کرونا اومد همه چی رفت رو هوا

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عهههه خدایا پس من چکار کنم آمپول زدم قبلا بهم نساخت.قرصم هیچ مدلش بهم نمیسازه دفعه ی پیش که دکتر ب ...

منم پارسال تو همین فکرا بودم که باردار شدم

ولی بعدش دیگه رفتم امپول زدم

برو بذار انشااالله که بهت بسازه ولی تاقبلش که نمیتونی بری دکتر بخاطر کرونا حتما یه جلوگیری داشته باش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم پارسال تو همین فکرا بودم که باردار شدم ولی بعدش دیگه رفتم امپول زدم برو بذار انشااالله که بهت ...

جلوگیری که من سفت و سخت دارم😁

اصا یه وضی 

شوهرم عاصی شده طفلک از دست من

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
ببخشیدا الان پسرتون چن سالشه؟ چقد میگ تنهام؟ راضی هستین از تک فرزندی من خودم بهیچوجه دیگ نمیخوام ...

الان5 سال و نیمشه قبلا بیشتر میگفت الان شاید 2 ماه یه بار بگه والا من از مسئولیتش میترسم وگرنه بارداری هرجور باشه میگذره و درکنار سختیاش شیرینیای زیادی ام داره ولی بچه بزرگ کردن تو این دوره زمونه کلی استرس داره دوره ما اینجوری نبود حتی تو شرایط جنگ استرسی از بزرگ کردن بچه به این صورت وجود نداشت 

هرروز یه بلا سر مردم میارن فقط گرونی منظورم نیست جهش شدید فرهنگی که کنترلی روش نیست بی عدالتی ها همین بیماریا سیل و زلزله ای که صد جور حرف پشتش هست

خدا همین یکی رو عاقبت به خیر کنه 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲