graydiamond مدیر استارتر عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 472 عنوان درامد حدودي يه ناخون كار خوب چقده 200 بازدید | 23 پست بنظرتون ؟ دیروز | 02:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لئاا عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 1022 ناخن کاری رو قبول ندارم. چونکه مانع غسل و وضوعه در نتیجه در آمدش هر چقدر هم که باشه. واقعا انگار برکت نداره وقتیکه با انجامش آدم آسیب به این بزرگی به روحش میزنه
backshi عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7038 بستگی به تعداد مشتری درطول روز داره تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.
graydiamond مدیر استارتر عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 472 ناخن کاری رو قبول ندارم. چونکه مانع غسل و وضوعه در نتیجه در آمدش هر چقدر هم که باشه. واقعا انگار برک ... عزيزم اوني كه انجام ميده راضيه چرا حرام باشه ؟! من خودم شيش ساله ناخون كاشت دارم راضيم هستم نوش جونشون مال حرام به مالي ميگن كه از طريق كلاهبرداري و نون مردمو خوردن بدست بياد شنا راضي نيستي انجامم نده 😘
backshi عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7038 ناخن کاری رو قبول ندارم. چونکه مانع غسل و وضوعه در نتیجه در آمدش هر چقدر هم که باشه. واقعا انگار برک ... بهتر از اینه که بریم محتاج جیب نرجماعت باشیماتفاقا خیلی برکت داره عزیزمشمایی که قبول نداری پس جات تواین تاپیک نیست تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.
گلبرگ_نیلوفر عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 99 بنظر من حتي بيشتر هم هست خوشبحالشون پس بریم ناخون کار شیم درس برا چیه😂 کاربری قبلیم: ترکیده_تونم
backshi عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7038 عزيزم اوني كه انجام ميده راضيه چرا حرام باشه ؟! من خودم شيش ساله ناخون كاشت دارم راضيم هستم نوش جونش ... والا بخدا که حق گفتی تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.
graydiamond مدیر استارتر عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 472 خوشبحالشون پس بریم ناخون کار شیم درس برا چیه😂 واسه همه صدق نميكنه اين درامد بايد يه پيج خيلي خوب بزني با تبليغات درست نه اينكه عكس چارتا دست بذاري صرفا
backshi عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7038 واسه همه صدق نميكنه اين درامد بايد يه پيج خيلي خوب بزني با تبليغات درست نه اينكه عكس چارتا دست بذاري ... دقیقا تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.
لئاا عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 1022 عزيزم اوني كه انجام ميده راضيه چرا حرام باشه ؟! من خودم شيش ساله ناخون كاشت دارم راضيم هستم نوش جونش ... من نگفتم حرام عزیز. ولی خب در کل کاره درستی نیست. اگر کسی انجام نمیداد کسی هم نمیکاشت. مضرات غسل نکردن خیلی زیاده. بازم صلاح مملکت خویش خسروان داند
لئاا عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 1022 بهتر از اینه که بریم محتاج جیب نرجماعت باشیماتفاقا خیلی برکت داره عزیزمشمایی که قبول نداری پس جات تو ... خیلی راه های دیگه برای در آمد وجود داره. من گفتم خوب نیست چونکه مضرات داره حالا هم معنوی و هم جسمی. بازم هر کسی خودش میدونه