2777
2789
عنوان

ترس از بارداری دوباره و بچه ی دوم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 49 پست
اگر فقط از بارداری میترسی ....با همه سختیهاش میارزه یه بچه دیگه بیاری اگر مشکلات دیگه ای هم داری .. ...

نه مشکل دیگه ای ندارم 

فقط ترسم جلومو میگیره

فکر کردن بهش بشدت اذیتم میکنه

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مشکلات شما را تو بارداری اولم داشتم دو ماه آخر هم کلا بیمارستان بستری بودم و مثل شما فکر می کردم الان ک پسرم8 سالش شده پشیمونم ک  چرا زودتر برای بچه دوم  اقدام نکردم ب قول دوستمون همه ی بارداری ها مثل هم نیست 

اره الحمدلله شرایطم خوبه فقط با این ترس تو دلم نمیتونم کنار بیام

نترس به بچت فکر کن که تنهاس، واینکه هرچی فاصله بیفته ممکنه مشکل باروری پیش بیاد خدایی نکرده

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
گیر کردم ناجور  میدونم خودم نمیخوام اینو خیلی خوب میدونم. ولی یه طرف قضیه پسرمه که از همه چی ...

اگه به این چیزا باشه شوهره منم برام همه کار کرده

زیر بار بچه دوم رفتم

الان التماسم میکنه میگه سومی رو بیار

ولی محاله ممکنه 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیزم منم مشکلات شما را تو بارداری اولم داشتم دو ماه آخر هم کلا بیمارستان بستری بودم و مثل شما فکر م ...

منکه برا اولیم ۳ماه ویار داشتم

برا دومی ۶ماه

هرروزم بیمارستان بودم و سرم میزدم ویارم به حدی شدید بود خون بالا میوردم بس که معده ام خالی بود😥

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

عزیزم بخدا برا دلخوشیت نمیگما ولی اکثرا توی بارداری دوم و..دیگ تقریبا اذیت نمیشن

خواهرم سر اولیش هرچی بلا بوده سرش اومد از سر همین بارداریش ولی توی دومی خیلی خیلی راحت بود و توی سومی ک اصلا نفهمید کی زایید

تقریبا توی اطرافیانم دومی ب بعد راحت تر بودن

البت اگ اگ شما فقط بخاطر اذیتای دوران بارداری ترس داری از بچه دوم

منم خیلیییییییی بارداری بدی داشتم بچه مم به شدت بدقلق بود قبلا میگفت داداش میخام الان باهاش بیشتر با ...

منم خیلی با پسرم بازی میکنم خیلی براش وقت میزارم

ولی اطرافیانم چون همه دوتا دارن 

بچه ی من میبینه دلش میخواد

به من میگه تو بزرگی باید یه بچه کوچولو بیاد با من بازی کنه

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
منم خیلی با پسرم بازی میکنم خیلی براش وقت میزارم ولی اطرافیانم چون همه دوتا دارن  بچه ی من می ...

منم دلم برا پسرم میسوخت ولی عقلمو ندادم دستش البته شما شوهرتونم میخاد من شوهرم باهام هم عقیده بود تو این موضوع

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اگه به این چیزا باشه شوهره منم برام همه کار کرده زیر بار بچه دوم رفتم الان التماسم میکنه میگه سومی ...

ای واااای😁😁

پس بهتره گول شوهرمو نخورم😅

اگه به این چیزا باشه شوهره منم برام همه کار کرده زیر بار بچه دوم رفتم الان التماسم میکنه میگه سومی ...

وای خدا منم از همین میترسم

میترسم همسرم ی روز زیر حرفش بزنه و بگ دومی رو 

الان پسرم ۱سال و ۱ماهشه

و توافق کردیم روی پسرم

من بهیچوجه نمیخوام دیگ

ولی الان حرفت منو باز ترسوند

منکه برا اولیم ۳ماه ویار داشتم برا دومی ۶ماه هرروزم بیمارستان بودم و سرم میزدم ویارم به حدی شدید ب ...

نمیدونم منم خیلی سختی کشیدم ولی الان پشیمونم ک چرا زودتر اقدام نکردم الان میفهمم ک یدونه بچه کمه پسرم خیلی تنها است وگناه داره

عزیزم بخدا برا دلخوشیت نمیگما ولی اکثرا توی بارداری دوم و..دیگ تقریبا اذیت نمیشن خواهرم سر اولیش هر ...

آره من فقط از بارداری میترسم

منم دلم برا پسرم میسوخت ولی عقلمو ندادم دستش البته شما شوهرتونم میخاد من شوهرم باهام هم عقیده بود تو ...

ببخشیدا الان پسرتون چن سالشه؟

چقد میگ تنهام؟

راضی هستین از تک فرزندی

من خودم بهیچوجه دیگ نمیخوام پسرمم ۱سال و ۱ماهشه

ای واااای😁😁 پس بهتره گول شوهرمو نخورم😅

من بعد اومدن دومی تازه دیدم پسرم چقد تنها بوده الان انقد بازی میکنن آدم لذت میبره چن روز پیش دادم کوچیکه رو ببره خونه مامانم موهاشو کوتا کنه داداشم انقد سراغشو گرفت بغض کرده بود از من میشنوی بیار کیف میکنی

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏