قرار بود بهم پول بده. عروسی پسر عمم عیده. من تابستون یه مانتو گرفته بودم(واسه عروسی بچه خواهر شوهرم) برای عید هم میخواستم بگیرم چون دوتا مجلس میخواستن بگیرن (دیروز مامانم گفت الان منتفی شده کلا یه بار بیشتر نمی گیرن) حالا شوهرم گیر داده میگه تو یعنی واسه اونجا میخواستی یه مانتو دیگه هم بگیری مگه من پولمو از اونجا(یه اصطلاح مردونه) در میارم که حرومش می کنی... خیلی ناراحت شدم - - - آخه شوهرم نمیزاره لباس مجلسی بگیرم منم حوصله بحث ندارم گفتم باشه تو هتل مانتو میشینم - - - باز صبح داره این حرفم بهم میزنه خیلی بهم برخورد (دیگه گفتم ازش پول نگیرم) حالا شما قضاوت کنید من مشکل دارم یا شوهرم میخوام پیامتونو به شوهرم نشون بدم
مدل بد حرف زدنش که جای دفاع نداره، اما یعتی چی یه مدل لباس یا مانتو رو فقط برا یه جا باید پوشید؟؟؟؟؟ واقعا آبرو یعنی میره آگر لباس نو و شیکمون تکراری باشه؟؟؟ مشکل اینجا لباس نیست طرز فکر هست
من متاسفانه سیاست ندارم اینجور مواقع باهاش قهرمیکنم😂😂😂
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
به نظرمن همسرت یه چیزی گفته همینجوری مطمئنم برات میخره مردا خیلی مهربونن😊🍉🍉
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری