2777
2789
عنوان

همسایه ی تمیز

1034 بازدید | 72 پست

من طبقه ی پایینیمون یه خانم تقریبا چهل ساله ست که خیلی تمیزه وقتی میرم خونه شون حس خوبی میگیرم ازش ...همیشه خونه ش مرتب و جمع و جور و تمیزه ...با وجود اینکه دو تا بچه هم داره ...چه از قبل خبر داده باشی و چه نداده باشی  باز هم تمیزه و جمع و جور ...یه بار نشد که یه دونه آشغال کوچولو رو فرش باشه یا یه بار سینکش ظرف کثیف داشته باشه یا حتی یه کوچولو گرد و خاک رو وسایلش باشه ...همه چیززززز مرتب ...غذا همیشه آماده و گاز تمیز ...با سلیقه و گلدون های طبیعی و سرحال ...بچه هاش همیشه مرتب و تمیز ...موهای بچه هاش یکبار هم نشده نامرتب و بافته نشده باشه ...لباس های بچه هاش همیشه برق میزنه ...ماشاءالله بهش ...واقعا بعضی مردها از زن شانس میارن ...خونه ش همیشه بوی عشق میده و گرمای زندگی داره ...احسنت بهش ماشاءالله بهش ...

اینطور زن ها پر از انرژی مثبت هستند ....شما هم اگر خواستید از زن های این مدلی اطرافتون بگید تا روحیه بگیریم و انرژی ،😍😍

جاری منم خیلی به تمیزی اهمیت میده ولی خودشوداغون کرده ازبس سابیده

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دوس دارم خونم همیشه تمیز و مرتب باشه ولی وسواسی امونمو برید انقد تو فکر نجسات و اینا میرم کلا انرژیمو میزاری واسه شستن خودم به خودم میام میببنم شب شده و کل انرژیم رفته نمیدونم چیکار کنم چجوری ترک کنم این اخلاق گند رو خسته شدم

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
جاری منم خیلی به تمیزی اهمیت میده ولی خودشوداغون کرده ازبس سابیده

نه این اتفاقا اصلا خودشو اذیت نمیکنه 

کل چون برنامه ریزی داره و رو اصول کاراشو انجام میده در نتیجه خسته هم نمیشه چون اصلا نمیزاره کثیف بشه که بخواد مدت طولانی تمیز کنه و خسته شه...

در ضمن به خودش هم میرسه ...صبح زود بیدار میشه نماز میخونه بچه هاشو راهی مدرسه می‌کنه ناهار. می‌پزه کتاب میخونه به پوست و موهاش میرسه روتین پوستی داره ....کلا به قول خودش عاشق خونه داریه 

نه این اتفاقا اصلا خودشو اذیت نمیکنه کل چون برنامه ریزی داره و رو اصول کاراشو انجام میده در نتیجه خس ...

چه خوب کاش کنارمن بودایده میگرفتم

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

بچه هااین تاپیک دوستمون مرتبط باتاپیک اسیه کمکتون میکنه انگیزه پیداکنیدبراتمیزی خونه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15008343/%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C?page=1

حالا من شاغلم دو با دو تا بچه کوچیک خونم ترکیده، تا میام یه قسمت رو تمیز کنم و برم سراغ بعدی ، قسمت ...

خب عزیزم کار خونه خودش یه پروسه ی سنگینه 

شما که بیرون هم کار می‌کنی خیلی سخت تره 

خدا قوت بهتون 

منم خیلی دوس دارم خونم همیشه تمیز و مرتب باشه ولی وسواسی امونمو برید انقد تو فکر نجسات و اینا میرم ک ...

شما مثل زندایی منی اونم ۶۰سالشه باز همونجور از خونش چرک میباره ولی وسواس خخخخ