قرار بود بهم پول بده. عروسی پسر عمم عیده. من تابستون یه مانتو گرفته بودم(واسه عروسی بچه خواهر شوهرم) برای عید هم میخواستم بگیرم چون دوتا مجلس میخواستن بگیرن (دیروز مامانم گفت الان منتفی شده کلا یه بار بیشتر نمی گیرن) حالا شوهرم گیر داده میگه تو یعنی واسه اونجا میخواستی یه مانتو دیگه هم بگیری مگه من پولمو از اونجا(یه اصطلاح مردونه) در میارم که حرومش می کنی... خیلی ناراحت شدم - - - آخه شوهرم نمیزاره لباس مجلسی بگیرم منم حوصله بحث ندارم گفتم باشه تو هتل مانتو میشینم - - - باز صبح داره این حرفم بهم میزنه خیلی بهم برخورد (دیگه گفتم ازش پول نگیرم) حالا شما قضاوت کنید من مشکل دارم یا شوهرم میخوام پیامتونو به شوهرم نشون بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما اگه پولم داری درمیاری برای خوشحالی و خوشبختی خانوادته
❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤ (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
البته اگه مانتوی خوب داری وشوهرت دستش خالیه همونو بپوش
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
وااا واسه يه مانتو اين حرفارو زد؟ بهش بگو از اين به بعد ١/٤ حقوقشو بريزه تو كارت تو
خداییش کارش انقد سنگینه که تو کار دوسه بار فقط پریود شدم---پول میده واسه خریدو اینا - - - ولی صبح انتظار این حرفو نداشتم به خودم گفتم اگه ارزش داری دیگه ازش پول نگیر
بقول بچه های نی نی سایت زنی که خرج نداره ارج نداره
قولشون اشتباه😉 مرد خوب درک و فهم و ایمانش بالاست میفهمه پس برای خانومش که قناعت و مراعات میکنه ارج خاصی قائله
کسانی که قالی میبافند یک نگاه به نقشه دارند و یک نگاه به قالی ؛ ما نیز باید چشم به قرآن داشته باشیم و بر اساس آن تار و پود زندگی خود را ببافیم.این است که قرآن در آیه ۱۲ سوره مبارکه مریم میفرماید «خذ الکتاب» یعنی کتاب را بگیر ؛ یعنی بی نقشه نباش 🌹 جوری زندگی کن که خدا لایکت کنه ، نه بنده خدا 👌