قرار بود بهم پول بده. عروسی پسر عمم عیده. من تابستون یه مانتو گرفته بودم(واسه عروسی بچه خواهر شوهرم) برای عید هم میخواستم بگیرم چون دوتا مجلس میخواستن بگیرن (دیروز مامانم گفت الان منتفی شده کلا یه بار بیشتر نمی گیرن) حالا شوهرم گیر داده میگه تو یعنی واسه اونجا میخواستی یه مانتو دیگه هم بگیری مگه من پولمو از اونجا(یه اصطلاح مردونه) در میارم که حرومش می کنی... خیلی ناراحت شدم - - - آخه شوهرم نمیزاره لباس مجلسی بگیرم منم حوصله بحث ندارم گفتم باشه تو هتل مانتو میشینم - - - باز صبح داره این حرفم بهم میزنه خیلی بهم برخورد (دیگه گفتم ازش پول نگیرم) حالا شما قضاوت کنید من مشکل دارم یا شوهرم میخوام پیامتونو به شوهرم نشون بدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بايد ماهانه ازش پول بگيري ديگه وقتي واسش کار ميکني، با پول خودت هرچي دوس داري بخر
خب این خسیسیه دیگه چرا نباید پول بده وطیفشه
بعدم حرف زدنش واقعا بی ادبیه.برای تو خرج نکنه پس برای کی خرج کنه؟
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند