2777
2789

آگاه باشین خانما درخواست طلاق ندین 

اگـر خانم زودتر درخواست طلاق بدهد یکسری حق و حقوق ها را از دست میدهد 

آیا تفاوتی دارد خـانم درخواست بدهد یا آقا ؟

بله  تفاوت دارد ! 

اگـر میخواهید با طلاق توافقی از شـوهرتان جـدا شوید ، نباید اول خـودتان درخواست طلاق بدهید

اگر خانم اول درخواست طلاق بدهد حق تنصیف امـوالش را به صورت کامل از دست میدهد و ترک منزل و قهر نفقه هم از دست‌ میدهد و پروسه سخت طاقت فرسا میفتد وبعد مجبور میشود مهریه شو ببخشد!!!!

خیلی از آقایون برای طلاق توافقی از این ناآگاهی همسرانشان استفاده میکنند و به آنها فشار میاورند که زوجه اول درخواست طلاق بدهد که نفقه هیچ شود و عدم تمکین بگیرد و مهریه اعسار و اعتراض ها بزندو فشار روحی روانی به وجود بیاورد و اگربچه داشته باشن با استفاده حضانت ندادن بچه که کلا بچه ها تا سن آخر ۷ سالگی حضانت با مادر هست و دختر ۹ سالگی و پسر ۱۵ سالگی از سن حضانت میان بیرون  وحشت بندازد در خانمش بعدم  به راحتی از همسرانشان با بخشش مهریه و حق حقوق از خانمش طلاق میگیرد و اون خانم میماند با دنیاغم و آسیب پس خیلی خانما حواستان جمع باشه آگاهی حقوقی دادگاهی تون ببرین بالا و طلاق اهرم فشارش با تمامی حق حقوق دست شماست

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.