2777
2789

عموهام ارث عمم رو بالا کشیدن و از ماهم کلی پول خوردن البته 

عمم از ناراحتیش می گفت بابام گفت فلان قدر از فلان خونه خودم میزنم به نامت ابجی و نمیدونم من برات جبران می کنم و..

بابام خیلییییی پول رو بذل و بخشش می کنه با همه همینه

برای خودمونم دست و دلبازه

حالا عمم هم وضع شوهرش خوبه از ما بهترن

هم کلی مامانمو با زبون ماریش اذیت کرده 

گوشی رو روی مامانم قطع می کنه، دستوری حرف میزنه 

من باشم جرعت نداره از من میترسه 

تو اشپزخونه بعد این حرف بابام من و مامانم ده ثانیه تو سکوت به هم نگاه می کردیم اینطوری 😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم از اینکه ارث بالا میکشن 

بعضی برادر و خواهر ها خیلی مهربونن 

من بابام برای مادر و خواهرش همه کار میکرد 

اونا هم هرچی داشتن نداشتن به بابام میدادن 

یه خواهر و برادر فقط بودن 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
متنفرم از اینکه ارث بالا میکشن بعضی برادر و خواهر ها خیلی مهربونن من بابام برای مادر و خواهرش همه کا ...

اون ۳ تا دزدن قشنگ 

از بابای منم حسابی کندن 

چه توی شراکت چه ارث

اما عمم رو قشنگ حقشو خوردن 

اگه واقعا سهمش دست بایسته ک باید بره البته از برادر های دیگش هم بگیره

الان دایی های من گفتن به مامانم و خاله هام ۳ میلیارد. نفری حقشونه گفتن بابامون ۵ سال پیش گفته ب دخترا ۱۰۰ ملیون بدیم ما عم اینقدر میدیم مادرم و خواهراش همیشه ناراحتن از برادرا میگن ی روز خوش نبینن ن برادری بلدن عین سگ میقاپن حقشونه ک دارن بالا نیکشن 

اگه واقعا سهمش دست بایسته ک باید بره البته از برادر های دیگش هم بگیرهالان دایی های من گفتن به مامانم ...

نه دست بابای من نیست

از مام زحمت کشیدن بالا کشیدن کلی

بابام از روی دلجویی تصمیم گرفته

که اونا بدن اما من برات جبران کنم

منم محاله بذارم واقعا

واقعا نمی‌فهمم چطوری میشه کسی توی ارث حق خواهرش رو بخوره؟؟؟آخه مگه همه چیز مشخص نیست ؟؟؟

نه 

بابابزرگم خیلی چیزارو سپرد به پسر بزرگش که تقسیم کنه

پسر بزرگم دستش درد نکنه تبانی کرد با اونا مارو قشنگ اسکل کردن