2777
2789
عنوان

هرچی بهش محبت کردم انگار دور شد🥲

240 بازدید | 46 پست

اوایل رابطه اون به من میگفت سردی چون من عادی بود اون خیلی عاشقانه بود جوری که خسته میشدم از شدت پیگیر شدناش یهو بر عکس شدیم هرچی من محبت کردم و عشق ورزیدم و خودمو در اختیارش گزاشتم دور تر شد و سرد و خشک اصن اون مرد عاشق پیشه و گرمو دیگه نمیبینم ولی ادعا داره دوسم داره ولی رفتاراش دیگه اونطور نیست اصلا فقط بهم نمیگه برو که اونم به احترام و حرمت رابطه امون که یه سری چیزارو تجربه کردیم نمیگه وگرنه حس میکنم دیگه مثل اول نیست من خیلی قربون صدقه اش میرفتم و عاشقانه رفتار میکردم انگار حس میکنم زده شده🥲💔

یکو نیم ساله باهمیم...

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه به دست آورد کرد کار خودشو کرد نیازی به تلاش کردن نداره تو در هر شرایطی هستیکات کن تمومش کن

خیلی کات کردیم و یا اون برگشت یا من

اصن نمیتونم جدا شم ازش🥲متاسفانه عاشقم کرد

مردا رو همیشه باید تشنه محبت نگه دارین وگرنه هوا ورشون میداره و عقب میکشن...

باید یجوری رفتار کنید که همیشه ترس از دست دادنتون رو داشته باشن چون اگه خیالشون راحت بشه دیگه بی خیالتون میشن

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

محبت رو قطع کن و عادی رفتار کن بشو دقیقا مثل روزای. اول

واسه خودت برنامه داشته باش مشغول باش ببینه سرت شلوغه 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
مردا همه همینن اول خودشون پا پیش میزارن بعد که خیالشون راحت شد دور میشن نمیدونم چه حکمتیه

اخه چه مرگشه من که عاشقش شدم 😭🥲💔

اگر شوهره اولا صحبت کن باهاش ببین دلیل رفتاراش چیه بعد نخواست و ادامه داد راههای دیگ 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مردا رو همیشه باید تشنه محبت نگه دارین وگرنه هوا ورشون میداره و عقب میکشن...باید یجوری رفتار کنید که ...

چجوری رفتار کنم؟

خیلی لوس رفتار میکنم انگار عین پسر ندیده ها

محبت رو قطع کن و عادی رفتار کن بشو دقیقا مثل روزای. اولواسه خودت برنامه داشته باش مشغول باش ببینه سر ...

باشه سعی میکنم 

بازی روانی راه بندازم ذهنش‌ رو درگیر کن

اینکاری که میگم انجام بده

کلن چت رو کمتر کن

مثلا صبح بخیر نمیخواد بگی 

یا شب بخیر 

کلن خیلی کم باش براش

محبت کلامی رو قطع کن

عادی مثل یه فرد عادی باهاش برخورد کن

کم کم کمترش‌ کن و به صفر برسون

سه روز کم و گور شو یهو دیدی زنگ زد اونقدر عادی جواب بده گفت نیستی فلانی گلایه کرد بگو باشگاه بودم بگو اتاقمو مرتب میکردم داشتم دوش می‌گرفتم به موهام می‌رسیدم بگو کتاب می‌خوندم پادکست گوش میدادم

یهو قطع کن محبت رو 

بشو دقیقا مثل روزای اول 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
خیلی کات کردیم و یا اون برگشت یا مناصن نمیتونم جدا شم ازش🥲متاسفانه عاشقم کرد

بلاخره جدا شدن سخته باید از پس سختیش بر بیای

هدفت چیه از این رابطه؟ از رابطه چی میخوای؟

بشین فکر کن عاقبت این رابطه چی میشه 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
اخه چه مرگشه من که عاشقش شدم 😭🥲💔

بازی روانی باهات راه انداخته

یکم پیگیر بشو ببین خیانت نمیکنه