وقتی از ترمیم کننده استفاده میکنم پوستم قرمز نمیشه البته اوایل که استفاده میکردم جوش میزدم ولی بعد پ ...
میگم عزیزم من نیاسینامید استفاده نمیکنم اما ی مشاور پوست بمن ی مرطوب کننده معرفی کرد ک ترمیم کننده سددفاعی هم هست اما دیدم تو ترکیباتش b3یا نیاسینامید داره بنظرت چیکار کنم عکسشو میفرستم ممنون میشم ی سرچ کنی
میگم عزیزم من نیاسینامید استفاده نمیکنم اما ی مشاور پوست بمن ی مرطوب کننده معرفی کرد ک ترمیم کننده س ...
فکر نمیکنم تاثیر نیاسینامیدی که در ترمیم کننده باشه زیاد باشه اما بهترین کرم که میتونه شکل اسکار رو بهتر کنه، اسکار استاتیکه البته اگر طولانی مدت استفاده بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از جای اسکار۳هفته گذشته بود که شروع کردم به استفاده برای من جای ابله مرغون یکیش عمیق بقیه اش سطحی ...
سلام عزیزم شما از پماد اسکار استاتیک برای جای آبله مرغان نتیجه گرفتین پسر منم یک جای آبله روی بینیش داره برا پارساله گفتن خوب میشه قیمتش بالای 3 م میخولم ببینم اگه خوب میشه هزینه کنم