2777
2789
عنوان

کسی از کرم اسکار استاتیک برای اسکار صورت استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 81128 بازدید | 101 پست
وقتی از ترمیم کننده استفاده میکنم پوستم قرمز نمیشه البته اوایل که استفاده میکردم جوش میزدم ولی بعد پ ...

میگم عزیزم من نیاسینامید استفاده نمیکنم اما ی مشاور پوست بمن ی مرطوب کننده معرفی کرد ک ترمیم کننده سددفاعی هم هست اما دیدم تو ترکیباتش b3یا نیاسینامید داره بنظرت چیکار کنم عکسشو می‌فرستم ممنون میشم ی سرچ کنی 

میگم عزیزم من نیاسینامید استفاده نمیکنم اما ی مشاور پوست بمن ی مرطوب کننده معرفی کرد ک ترمیم کننده س ...

فکر نمیکنم تاثیر نیاسینامیدی که در ترمیم کننده باشه زیاد باشه اما بهترین کرم که میتونه شکل اسکار رو بهتر کنه، اسکار استاتیکه البته اگر طولانی مدت استفاده بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکنم تاثیر نیاسینامیدی که در ترمیم کننده باشه زیاد باشه اما بهترین کرم که میتونه شکل اسکار رو ...

زدم همین گرمی ک گفتم  نساخت وحشتناک قرمز شدم با جوش قرمز  زدم 

کلا دوساعت رو پوستم بود شستم 😥

اسکار استاتیک رو میزنم رو قسمت اسکار ها 

آره همه صورتمو لیزر کردم، با دستگاه تيتانيوم پلاس

چند جلسه لیزر رفتید ادامه دادید؟ الان موهای کرکیتون ک ضخیم شده بودن دوباره کم شدن و نازک یان ؟

کرم اسکار استاتیک رو داروخانه ها ندارن اکثرا ک چون خارجیه اگه دیجی چیزی دارند به منم معرفی کنید

من از جای اسکار۳هفته گذشته بود که شروع کردم به استفاده برای من جای ابله مرغون یکیش عمیق بقیه اش سطحی ...

سلام عزیزم شما از پماد اسکار استاتیک برای جای آبله مرغان نتیجه گرفتین پسر منم یک جای آبله روی بینیش داره برا پارساله گفتن خوب میشه قیمتش بالای 3 م میخولم ببینم اگه خوب میشه هزینه کنم

سلام برای جای بخیه که توی ابرو هست هم این کرم اسکار استاتیک خوبه؟دخترم ۶ سالشه ۵ تا بخیه عمودی تو تا ...

خریدی براش؟

حتما براش تهیه کن روژاسیل هم خوبه چون تازه ست 

کلا برای زخم تازه و کودک هم هست روژاسیل بهتره

من زدم گوگل نشون می‌ده هر جایی دارن  سفارش دادم 

زمان طلایی از دست نده