2777
2789
عنوان

شوهرم با مادرش مشورت میکنه فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 31 پست
صحبت میکنم میگه نه اونطوری نیست من عادت دارم قبل انجام کاری با چند نفر حرف بزنم...دروغ میگه فقط با ن ...

خب عزیزم بگو تو بعضی کارا مثل این مورد نیازی به مشورت با مادرت نیست چون نزدیک یک ماهه که داریم برنج رو تست میکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم بگو تو بعضی کارا مثل این مورد نیازی به مشورت با مادرت نیست چون نزدیک یک ماهه که داریم برنج ...

میگم دیگه😑😑 میگه اون باید تایید کنه😑😤😤😭😭

خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....
ببخشید حواسم نبود آخه خیلیا تیکر تولد خودشونو میزنن باهاش صحبت کن بگو نظر من باید برات الویت داشته ب ...

عیبی نداره عزیزم

نمیفهمه خواهر خیلی میگم. اما انگار اون تایید نکنه این نمیتونه هیچ غلطی بکنه

عیبی نداره عزیزم نمیفهمه خواهر خیلی میگم. اما انگار اون تایید نکنه این نمیتونه هیچ غلطی بکنه

شوهرمنم تو نامزدی به حرف آبجیش گوش میکرد بعد عروسیم باز اون بود کم کم کشیدمش سمت خودم یکم طول میکشه قلقش رو پیدا کن ببین چیکار کنی به حرفت گوش میده

شوهرمنم تو نامزدی به حرف آبجیش گوش میکرد بعد عروسیم باز اون بود کم کم کشیدمش سمت خودم یکم طول میکشه ...

چیگار کردی گوش کرد؟ اه درست نمیشه

سلام .بچه ها شوهر من با مامانش مشورت می‌کنه اما خداروشکر مادرشوهر اصلا عفریته نیست همیشه هم به نفع من صحبت میکنه ،اما نمیدونم چرا نمیتونم ببینم که شوهرم با اون مشورت میکنه ،مثلا رفتیم مانتو بخریم زنگ مامانس زده گفته مانتو رنج قیمتی....خوبه بخرم ؟مامانشم‌گفته اره عالیه بخر.

اما با این حال من حس خوبی بهم دست نمیده .شاید چون حس بی ارزشی میکنم ,اصلانم نمیتونم منظورمو به شوهرم بفهمونم 

با خودم میگم نکنه تا اخر عمر هوه چی را از مامانس بپرسه ، مگه من ادم نیستم مگه من سرم نمیشه.یه همچین فکرایی میاد تو سرم ، ولی فکرش که میکنم مسافرت که رفتیم زنگ مامانش نزد برای خرید . اما نمیدونم دلیلم چیه اما بازم نمیتونم تحمل کنم . ولی اون ادمیه که مشورت میکنم بیشترم با مامانش ، نمیدونم چیکار کنم 

منم سر اینکه کوچیکترین چیزارو به مامانش میگه  حتی مسائل شخصی من ، بعدم با پرویی تمام میگه من حرفی نزدم، مشکل داریم.

زنا حس دارن و کاملا میفهمن ،تازه مادرشوهرم فکر می‌کنه من نمیفهمم اما گاهی وقتا سوالی ازم میپرسن که مطمئنم چیزی بهشون نگفته بودم اما خبر دارن یا درست در مورد اون موضوع حرف میزنن یا ازم سوال میکنن . من یبار رفتم دکتر زنان خواهرشوهرم ازم پرسیده فلان دکتر کارش خوبه برم پیشش؟ همون دکتری که من میرفتم ، فهمیدم شوهرم این را رفته گفته ، درسته خانوادش چیزی نمیگن که مثلا زنت مریضه که میره دکتر زنان اما خب بازم ربطی نداشته به اونا. چندبار عصاب خرد کنی داشتیم سر این موضوع اما تربیتش این بوده که همه چیزا میره میگه ،زیادی که اعتراض میکنم یا میگم داداشای من چیزی نمیان بگن و دعوا هاشونا تاحالا نفهمیدیم و جلوی ما خیلی باهم خوبن ،اما باز بهونه میاره میگه خانواده ی تو اینجور هستن(انگاری تحقیر میکنه) ولی همه ی پسرا میرن با مامانشون حرف میزنن .!

ولی اینجور فکر نمیکنم من .

عاصی ام از دستش ، میگه مادرشوهر به این خوبی داری و طرفتو میگیره .

اما من زنم و میفهمم که فقط گاهی وقتا راه حلی که به شوهرم میگه باب میل من نیست اما به ضررمون هم نیست، ولی باز دوست دارم خودمون دوتا حریم داشته باشیم و باهم مشورت کنیم

کاش یکی که این بحران را پشت سر گذاشته بیاد راهنمایی کنه، من هیچکسی ندارم باهاش حرف بزنم مشاوره هم هزینه بره . به خانوادم بگم ناراحت میشن و غصه ی منا میخورن  به دوستام بگم اونا نمیتونن درست راهنمایی کنن و تازه بد شوهرمم میگن که من اینا دوست ندارم ، چون شوهرم را دوست دارم و میخوام در عین احترام و رابطه ی سالم ،حریم ها مشخص باشه