2777
2789
تمام راهنماییهایی که خانمهای محترم کردند اشتباه بود.جز اینکه اگر بتوانی هر ماه معادل پول بیمه را طلا ...

خب دختر مجرد تاابد که قرار نیس مجرد بمونه شاید ازدواج کرد.. حالا درسته طلا عالیه و سرمایس.. اما بااین گرونی طلا بعضیا فقط، میتونن همون پول ماهیانه بیمه رو رد کنن وطلا نتونن بخرن.. بیمه حداقل تو سن پیری یه چشمه ایه میشه یه درآمد کم برا اون شخص.. درکنارشم دستش برسه هم میتونه طلا بخره هم بیمه بده به شرط شاغل بودن یا درامد داشتن دیگ.. موقع بیماری یاعملای سنگین بیمه ارزش داره.. من باشرایطی که دارم فعلا همون بیمه رو میتونم رد کنم

خب دختر مجرد تاابد که قرار نیس مجرد بمونه شاید ازدواج کرد.. حالا درسته طلا عالیه و سرمایس.. اما باای ...

کاملا منطقی صحبت کردید.

دختر مجرد اگر ازدواج کرد و صاحب فرزند شد میتواند در پنج دقیقه بیمه خود را از ۱۲ به ۱۴ یا ۱۸ درصد تغییر دهد.

لازم نیست از اول ۱۴ درصد پرداخت کند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ، عزیزدلمی❤

عزیزامروز رفتم بیمه.. 14درصد انتخاب کردم هی اصرار که دختر مجردی وهزینه اضافه نده 12درصد بزن کارمندای اونجا میگفتن... گفتم ن بایه کارشناس بیمه مشورت کردم همون14بزنینـ.. البته با درمان انتخاب کردم... خواستم بگم مرسی برا راهنمایی🌹🌹

عزیزامروز رفتم بیمه.. 14درصد انتخاب کردم هی اصرار که دختر مجردی وهزینه اضافه نده 12درصد بزن کارمندای ...

فداتشم ، عزیزدلمی 😘❤

ایشالله همیشه از مزایای خیرش استفاده کنی 😍

۱۲ ٪ نه غرامت فوت داره و نه از کار افتادگی 

*البته که دور از جونت *

ولی خب با این حال حقوقت با زمان بازنشستگیت ، تناسب داره 

مثل کسی که الان داره ماهانه ۲۰ یا 25 میلیون مستمری میگیره ...

اگر ۱۲٪ میزدی پایه حقوق خودت پایین تر بسته میشد 

مثل کسی که الان با این اوضاع اقتصادی داره برجی ۱۰ یا زیر ۱۰ میلیون مستمری میگیره !

*این نکته رو هم یادت باشه گلم 

به امید خدا ، نزدیکای بازنشستگیت ، اون ۵ سال آخر رو بیشتر پرداخت کن تا حقوقت بیشتر بسته بشه

این خیلی میتونه تاثیر بزاره رو حقوقت *

عزیزامروز رفتم بیمه.. 14درصد انتخاب کردم هی اصرار که دختر مجردی وهزینه اضافه نده 12درصد بزن کارمندای ...

درسته  اگر دوازده درصد میزدی و قبل از بازنشستگی  خدای نکرده فوت میکردی، مستمری به فرزندانت نمیرسید. حالا فرزند نداری مشکل خودته.

خوبه کارمندای کارگزاری هم گفتن که تو مجردی برای چی پول اضافه بریزی ولی اصرار کردی.

در مورد راهنمایی کارشناس بیمه، بیمه اینقدر احمق نیست که شما ۲۵ سال سهم حداقل حقوق بیمه بریزی و ۵ سال آخر را یکدفعه ماهی ده پانزده ملیون به نرخ امسال واریزی داشته باشی و حقوق صد ملیونی بهت بده

تا ده سال اول بیمه پردازی مشکلی نیست میتوانید حداقل بریزید و بعد میتوانید اضافه کنید. پنج سال بعدی فقط تا سه برابر حداقل حقوق میتوانید واریزی داشته باشید

۱۵ سال اخر یک ریال هم نمیتوانید به واریزی خود اضافه کنید

درسته اگر دوازده درصد میزدی و قبل از بازنشستگی خدای نکرده فوت میکردی، مستمری به فرزندانت نمیرسید. ...

الان من گفتم حقوق صدمیلیونی بهم بدن؟؟؟ مشورت کردم گفتن14درصد بزن میشه تغییرم داد.. تا ابدمجرد وبدون فرزند نمیمونم که. من ازاون خانوم مشورت گرفتم وتشکر کردم.. وقتیم برم سرکار دستم بازترمیشه بیشتر میریزم.. بیمه هرچقدم کم بازم خوبه🙄

الان من گفتم حقوق صدمیلیونی بهم بدن؟؟؟ مشورت کردم گفتن14درصد بزن میشه تغییرم داد.. تا ابدمجرد وبدون ...

من فکر میکنم شما تو یه دنیای دیگه سیر میکنی.

یک سوال پرسیدی چند نفر گفتند 14 درصد بریز.

من گفتم چون مجردی 12 درصد بریز اون دو درصد الان به دردت نمیخوره هر موقع ازدواج کردی صاحب فرزند شدی 14 درصدش کن

رفتی کارگزاری حرف من را تایید کردند گفتی دوست دارم بیشتر واریز کتم کار خودتو کردی

نوش جان بیمه 

حالا هم یکنفر که اطلاعی نداره گفته فعلا همون حداقل حقوق را بریز، پنج سال آخر بیشتر بریز تا حقوق بیشتری بگیری

گفتم سیستم بیمه جوری طراحی شده که اجازه نمیده سالهای آخر پول بیشتری واریز کنی.

وگرنه همه همینکار را میکردند بیست و پنج سال حداقل را میریختند پنج سال آخر بیشتر میریختند از پنجاه و پنج سالگی تا 90 سالگی حقوق خیلی خوب میگرفتند

در هر صورت اگر جایی اشتباه راهنمایی کردم عذرخواهی میکنم ارزوی بهترینها را دارم

هوش مصنوعی اینا رو گفته !!!من الان چند ساله کارشناس بیمه ام ، کد کارگزاری معتبر از نمایندگی حقوقی از ...

بعد از فوت در مورد دختر مجرد و مادرشون فکر میکنم درست گفتن چون دو مثال واقعی از نزدیک دیدم که یکی مجرد یکی هم مطلقه از حقوق مادرشون کمتر بهشون میرسید تتزه با وحود اینکه اون مجرده مادرش مجدد ازدواج کرده بود 

من فکر میکنم شما تو یه دنیای دیگه سیر میکنی.یک سوال پرسیدی چند نفر گفتند 14 درصد بریز.من گفتم چون مج ...

یه سوال داشتم دختری که از بیمه ی پدر استفاده میکنه مثلا مطلقه نمیتونه این بیمه زنان خانه دار رو برا خودش رد کنه؟شرطش این هست که بیمه نداشته باشن آیا؟ 

یه سوال داشتم دختری که از بیمه ی پدر استفاده میکنه مثلا مطلقه نمیتونه این بیمه زنان خانه دار رو برا ...

سلام و احترام

کار زنان خانه دار شغل محسوب نمیشود و باعث قطع شدن مستمری پدر نمیشود.

ولی اگر به سن بازنشستگی برسید و تصمیم داشته لاشید خود را بازنشست کنید نمیتوانید هم مستمری پدر را بگیرید و هم حقوق بازنشستگی خودتان را

حسن بیمه زنان خانه دار اینست که ازدواج خللی در آن ایجاد نمیکند و میتوانید مستمری را به فرزندان خود منتقل کنید

پس اگر تصمیم به ازدواج مجدد ندارید و از مستمری پدر، سهم خوبی به شما میرسد، بیمه زنان خانه دار را توصیه نمیکنم