الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام دوستم منم جای فرورفتگی جوش دارم دیروز یک و ششصد دادم این پماد رو خریدم واقعا تاثیر کرد برای شما ...
سلام عزيزم من اون كاربريم همون موقع ها حذف شد كامل برطرف نشد اما خيلي بهتر شد اما تاثيرش رو در طولاني مدت ميبيني مثلا من بعد از هفت هست ماه احساس كردم خيلي بهتر شده الان باز اسكار جديد به وجود امده ميخوام دوباره بخرم چون صورتم دائم جوش هورموني ميزنه
اره اسكار اكنه بود كه خيلي بهتر شد اما كامل برطرف نميشه من راضي بودم تاپيك مال منه ولي حساب كاربريم از دسترس خارج شد بعد از اون اين كاربري رو زدم سوالي داشتين بپرسين
سلام خوبین؟عزیزم چاله هاتون که برطرف شدن بعد قطع کرم دوباره برنگشتن به حالت اولشون؟منم چاله دارم ولی ...
من خيلي ازش راضي بودم دو سال روزي سه بار زدم الانم دير به دير ميزنم ارزشش رو داشت براي من چون تازه به وجود امده بودن نتيجه داد روي چاله هاي قديمي نميدونم اثر كنه يا نه
من 5 تا اسکار خفیف و دو تا اسکار عمیق یه طرف صورتم و و 5 تا دیگه هم سمت دیگه ای صورتم داشتم دو هفته دارم از کرم اسکار استاتیک روزی سه بار استفاده میکنم اسکارای خفیفم که کاملا صاف شدن و اسکار قدیمی که حدودا یکسال پیش ایجاد شدن میشه گفن 80 درصد ترمیم شدن، کرم عالیه، خودمم باورم نمیشد که این همه تاثیر داشته باشه پیشنهاد میکنم اگر اسکار دارین این کرم رو بخرید. من 60 میل خریدم