2777
2789
عنوان

کسی از کرم اسکار استاتیک برای اسکار صورت استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 81204 بازدید | 101 پست
سلام دوستم منم جای فرورفتگی جوش دارم دیروز یک و ششصد دادم این پماد رو خریدم واقعا تاثیر کرد برای شما ...

سلام عزیزم،شما استفاده کردی کرمو راضی هستی؟من صورتم زخم شد دکتر پوست تجویز کرد واسم،حدود دوهفته میزنم فعلا هیچ تغییری نکرده 

سلام عزیزم،شما استفاده کردی کرمو راضی هستی؟من صورتم زخم شد دکتر پوست تجویز کرد واسم،حدود دوهفته میزن ...

سلام دوستم من چند ماه زدم حس میکنم تاثیر داشت جوان ساز و شاداب کننده بود ولی باردار شدم و استفاده نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستم من چند ماه زدم حس میکنم تاثیر داشت جوان ساز و شاداب کننده بود ولی باردار شدم و استفاده نک ...

عزیزم این کرم برای اسکارهای قدیمی هم جواب میده؟ شما صورتتون چطور شرایطی داشت که نتیجه گرفتید ازش؟

سلام دوستم منم جای فرورفتگی جوش دارم دیروز یک و ششصد دادم این پماد رو خریدم واقعا تاثیر کرد برای شما ...

سلام عزيزم من اون كاربريم همون موقع ها حذف شد كامل برطرف نشد اما خيلي بهتر شد اما تاثيرش رو در طولاني مدت ميبيني مثلا من بعد از هفت هست ماه احساس كردم خيلي بهتر شده الان باز اسكار جديد به وجود امده ميخوام دوباره بخرم چون صورتم دائم جوش هورموني ميزنه 

سلام دوستم من چند ماه زدم حس میکنم تاثیر داشت جوان ساز و شاداب کننده بود ولی باردار شدم و استفاده نک ...

سلام عزيزم مگه توي بارداري منع مصرف داره ؟ اخه من الان حس ميكنم باردارم اقدامم داشتم تازه قصد خريد كردم بخرم 

جدا چاله بوده خوب شده ؟؟؟؟؟

اره اسكار اكنه بود كه خيلي بهتر شد اما كامل برطرف نميشه من راضي بودم تاپيك مال منه ولي حساب كاربريم از دسترس خارج شد بعد از اون اين كاربري رو زدم سوالي داشتين بپرسين 

اره اسكار اكنه بود كه خيلي بهتر شد اما كامل برطرف نميشه من راضي بودم تاپيك مال منه ولي حساب كاربريم ...

سلام خوبین؟

عزیزم چاله هاتون که برطرف شدن بعد قطع کرم دوباره برنگشتن به حالت اولشون؟

منم چاله دارم ولی سطحین یه طرف صورتممم تازه شروع کرده و داره چاله میشه

ممنون میشم جواب بدین

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

سلام خوبین؟عزیزم چاله هاتون که برطرف شدن بعد قطع کرم دوباره برنگشتن به حالت اولشون؟منم چاله دارم ولی ...

من خيلي ازش راضي بودم دو سال روزي سه بار زدم الانم دير به دير ميزنم ارزشش رو داشت براي من چون تازه به وجود امده بودن نتيجه داد روي چاله هاي قديمي نميدونم اثر كنه يا نه 

من 5 تا اسکار خفیف و دو تا اسکار عمیق یه طرف صورتم و و 5 تا دیگه هم سمت دیگه ای صورتم داشتم دو هفته دارم از کرم اسکار استاتیک روزی سه بار استفاده میکنم اسکارای خفیفم که کاملا صاف شدن و اسکار قدیمی که حدودا یکسال پیش ایجاد شدن میشه گفن 80 درصد ترمیم شدن،  کرم عالیه، خودمم باورم نمیشد که این همه تاثیر داشته باشه پیشنهاد میکنم اگر اسکار دارین این کرم رو بخرید. من 60 میل خریدم

من 5 تا اسکار خفیف و دو تا اسکار عمیق یه طرف صورتم و و 5 تا دیگه هم سمت دیگه ای صورتم داشتم دو هفته ...

سلام عزیزم بعد چه مدت مصرف نتیجشو دیدی؟

و اینکه چندبار در روز مصرف میکردی؟