2777
2789

تامین اجتماعی از درگاه کارگزاری ها میتونه برات بیمه رد کنه ...

و این ذهنیت که گارگذاری و تامین اجتماعی دو جای متفاوتن اشتباهه !

چون تامین اجتماعی که شماره حساب نداره براش بزنی که ، به شعب نزدیک به خونتون که کد کارگزاری تامین اجتماعی رو دارن مراجعه کن و بگو بیمه رو رد کنن برات

به عنوان یه کارشناس بیمه 

بهت میگم که از بین حق بیمه های پرداختی ۱۲٪ و ۱۴٪ و ۱۸٪ 

هیچوقت اون ۱۲٪ رو انتخاب نکن چون حقوقت خیلی پایین بسته میشه و یه سری خدمات رو نداره ...

چیزی هم به اسمِ طرحِ بیمه ی خانم های مجردِ خانه دار وجود نداره ...

این اسم ها و طرح ها صرفا یه جور تبلیغاته

وگرنه پولی که تو میدی با پولی که یه خانوم معلم میده و با پول یه مهندس ، فرقی نمیکنه 

چه بسا تنها تفاوت توی مقدار مبلغ پرداختی و یا نوع پرداختیه 

که شما نوع پرداختتون میشه خویش فرما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تامین اجتماعی از درگاه کارگزاری ها میتونه برات بیمه رد کنه ...و این ذهنیت که گارگذاری و تامین اجتماع ...

عزیز مرسی برا توضیحت.. من فعلا شاغل نیستم. به نظرت بین ۱۲و۱۴و۱۸کدومش بهتره؟؟ چون دستمم فعلا نمیرسه که ماهانه ۳خورده ای بدم.. ۱۴درصد خوبه؟؟ 

تامین اجتماعی از درگاه کارگزاری ها میتونه برات بیمه رد کنه ...و این ذهنیت که گارگذاری و تامین اجتماع ...

من هیچ بیمەای ندارم و اصلا از این چیزایی کە گفتین سردرنیاوردم

ولی میخوام بیمە بشم

دست خودمە ماهانە یا سالیانە چقدر پرداخت کنم؟؟

یا چی؟؟

و‌اینکە اصلا بیمە شدن کار درستیە؟؟

همین پولو بدی طلا برای آخر پیری‌بنظرتون معقولتر نیست؟؟