2777
2789
عنوان

کسی از کرم اسکار استاتیک برای اسکار صورت استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 81204 بازدید | 101 پست
اسکار های من قدیمی چهار ساله ایجاد شدن تو این چهار سال هر کاری کردم بهتر شدن ولی کاملا نرفتن الانم ...

اگر اسکار قدیمی داری بهتره بری کارای فیزیکی انجام بده بعد از ترمیم کننده استفاده کنی 

حدودا ۲ماه و نیم از اسکارم میگذره و سیکالفیت اون هم تاثیر نداشت براش الان رنگش تیرست قرمز نیست نمیدو ...

اگر اسکار دو ماه باشه ترمیم کننده اسکار استاتیک اثر میکنه برای من که خییییلی خوب شده، رنگ اسکار هم مثل پوست میشه البته اسکارات زیاد عمیق نباشه سریع تاثیرشو میبینی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترمیم کننده صبح بعد از شستن صورت با فیس واش، عصر تمدید میکنی (شستشو با آب ) و شب هم بعد از شستن با ...

سلام عزیزم شما از کجا خرید کردید؟ و اینکه لیزر موی زائد برای صورتتون انجام دادید نتیجه گرفتید؟موهاتون ضخیم بود یا کرکی؟همه قسمت صورت رو زدید؟ چه دستگاهی و پیش کی رفتید 

درخواست دوستی فرستادم لطفاً قبول کنید ممنون 

سلام عزیزم شما از کجا خرید کردید؟ و اینکه لیزر موی زائد برای صورتتون انجام دادید نتیجه گرفتید؟موهاتو ...

من صورتمو لیزر کردم اما پشیمون شدم موهای کرکی ضخیم شد، سد دفاعی پوستم ضعیف شد به محضی که جوش هورمونی زدم جاش اسکار شد، از داروخانه گرفتم 

من صورتمو لیزر کردم اما پشیمون شدم موهای کرکی ضخیم شد، سد دفاعی پوستم ضعیف شد به محضی که جوش هورمونی ...

سلام خوبید ترمیم کننده اسکار استاتیک رو همه جای صورت میزنید یا فقط روز گودی جوش ها 

من یکبار همه صورت زدم چون سد دفاعی پوستم ضعیف شده وقرمز ونازک میشه اما صورتم خیلی قرمز شد بنظرتون برای ترمیم سد فاعی پوست هم خوبه این ترمیم کننده 

سلام خوبید ترمیم کننده اسکار استاتیک رو همه جای صورت میزنید یا فقط روز گودی جوش ها من یکبار همه صورت ...

سلام بله عالی من قبلا روی قسمتایی که اسکار شده بودند ترمیم کننده میزدم اما چون سد دفاعی پوستم ضعیف شده الان به همه ی صورت میزنم 

پوست شما قرمز نمیشه ؟؟چند وقته میزنید ب کل صورت ؟؟پوستتون ضخیم تر شده

وقتی از ترمیم کننده استفاده میکنم پوستم قرمز نمیشه البته اوایل که استفاده میکردم جوش میزدم ولی بعد پوستم عادت کردم ولی طولانی مدت استفاده کن تا جواب بگیری، از رتینول یا نیاسینامید در روتینت استفاده نکن، قرمزی پوستت برای همین  آسیبی که پوستت دیده