2777
2789
عنوان

کسی از کرم اسکار استاتیک برای اسکار صورت استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 81204 بازدید | 101 پست
سلام عزیزم بعد چه مدت مصرف نتیجشو دیدی؟و اینکه چندبار در روز مصرف میکردی؟

سلام، اگر اسکارای خفیف داشته باشی و تازه ایجاد شدن و قرمزن بعد از دو هفته تاثیرشو میتونی ببینی(برای من اینجوری بودد) چون اسکار خییییلی کوچیک  و رنگ پوست میشه البته که باید تا دو ماه ادامه داشته باشه ، اسکارای قدیمی نرم تر و رنگ پوست میشه که باید  تا یکسال ادامه داشته باشه، من روری سه بار استفاده میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، اگر اسکارای خفیف داشته باشی و تازه ایجاد شدن و قرمزن بعد از دو هفته تاثیرشو میتونی ببینی(برای ...

من جای فرورفتگیه

قدیمیم هس

نمیدونم اثر میکنه یا

تو تبلیغش نوشته بود اثر میکنه کامنتای مردم هم مثبت بود

با آب خالی میشوری؟ گفتی سه بار ترمیم کننده میزنی بار سوم صورتتو نمیشوری؟

ترمیم کننده صبح بعد از شستن صورت با فیس واش، عصر تمدید میکنی (شستشو با آب  ) و شب هم بعد از شستن با فیس واش ، البته من چون پوستم بعد از جوش های هورمونی و لیزری که برای موهای زائد کردم خیلی نازک شده دو بار شستشو در روز کافیه، چون سریع پوستم قرمز میشه

سلام عزیزم تاثیرش چطوربود؟من ۳روز دارم میزنم برای جای گودی روزی ۴بار برای شما خوب بودع؟؟

سلام عزیزم م ادامه بده برای من عالی بود، هر روز هم بهتر میشه اول اندازه ی اسکار کوچک میکنه و بعد رنگش رو با پوست یکی میکنه البته به اسکار هم بستگی داره که خفیف باشه یا عمیق، اگر از ایجاد اسکار زیاد نگذشته باشه سریعتر جواب میگیری

سلام عزیزم م ادامه بده برای من عالی بود، هر روز هم بهتر میشه اول اندازه ی اسکار کوچک میکنه و بعد رنگ ...

من از جای اسکار۳هفته گذشته بود که شروع کردم به استفاده برای من جای ابله مرغون یکیش عمیق بقیه اش سطحی هستن امیدوارم که جواب بده ممنون عزیزم