pink_princess مدیر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 عنوان ژل شستشو صورتتون چيه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 226 پست با چي ميشورين و راضي هستين؟ فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁 1398/11/13 | 12:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pink_princess مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 ابن تونر و میسلارواتره بالای ۱۰ساله استفاده میکنم عالیه سبیوم هاش دو او بیودرماست یکی دیگه ام دارم ... مرسييييي انقد مهربونيييي فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
pink_princess مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 پوستت چربه یا خشک؟ مختلط فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
pinkkkkkkkkkkkkkkk عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 16015 این بی نظیره واقعا 😍 عااااااالیه این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
پری_چهر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 صایون گلنار سفیداب و گلاب .انقدم خوبه . مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
pink_princess مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 اینم برند لاروش پوزای،اینم هم تونره هم میسلارواتر،از اینم خیلی راضیم چقد خوب ك انقد به پوستتون ميرسييين😍❣️مرطوب كننده چي بزنم؟أخه همه چيم تموم شده ميخوام بخرم فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
pinkkkkkkkkkkkkkkk عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 16015 مرسييييي انقد مهربونيييي فدات شم عزیزم اینها که برات فرستادم امتحانشون پس دادن،شک نکن تو خریدت،ایشاله پوستت هلو بشه😘😘😘 این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
pink_princess مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 صایون گلنار سفیداب و گلاب .انقدم خوبه . واقعااااا؟ارايش و چ جوري با اينا پاك ميكني اخه؟ فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
pink_princess مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 فدات شم عزیزم اینها که برات فرستادم امتحانشون پس دادن،شک نکن تو خریدت،ایشاله پوستت هلو بشه😘😘😘 ممنونم😍شما پوستت خوبه؟چند سالته؟ فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
دختر_چشم_عسلی عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 7200 عااااااالیه عزیزم من پوستم نرماله بین این محصولاتی که معرفی کردید کدوم ها رو میتونم استفاده کنم ؟یه ضدآفتاب بی رنگ خوب هم معرفی میکنید لطفا ؟ الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
yasamin___ عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 627 واس جوش خوبه؟عمقي تميز ميكنه؟ اره مخصوص پوست چرب و جوشدار هستاره من ازش خیلی راضیم همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...
pinkkkkkkkkkkkkkkk عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 16015 چقد خوب ك انقد به پوستتون ميرسييين😍❣️مرطوب كننده چي بزنم؟أخه همه چيم تموم شده ميخوام بخرم عزیزم من آبرسان استفاده میکنم که عالین،ماها چون پوستمون چرب یا مختلطه نباید مرطوب کننده بزنیم باید ابرسان فاقد چربی بزنیمالان عکسشون و میفرستم براتاین سرم ابرسان هیدروژنیست لیراکه عاااااالیه این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
pink_princess مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 ایرانیه من دکترم تجویز کرد راضي هستي؟ جوش داشتي؟ تاثيرش چي بوده؟ فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
pink_princess مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 عزیزم من آبرسان استفاده میکنم که عالین،ماها چون پوستمون چرب یا مختلطه نباید مرطوب کننده بزنیم باید ا ... ليراك گرونه خيلييي نميتونم انقد هزينه كنم،شما خودت شاغلي؟ فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
pinkkkkkkkkkkkkkkk عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 16015 اینم بعد از لیراک خوبه،برند اوسرینهضد افتابم بخوای عالیش و دارم بفرستم عکسش و برات این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂