2777
2789
ابن تونر و میسلارواتره بالای ۱۰ساله استفاده میکنم عالیه سبیوم هاش دو او بیودرماست یکی دیگه ام دارم ...

مرسييييي انقد مهربونيييي

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صایون گلنار سفیداب و گلاب .انقدم خوبه .

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
اینم برند لاروش پوزای،اینم هم تونره هم میسلارواتر،از اینم خیلی راضیم

چقد خوب ك انقد به پوستتون ميرسييين😍❣️مرطوب كننده چي بزنم؟أخه همه چيم تموم شده ميخوام بخرم 

مرسييييي انقد مهربونيييي

فدات شم عزیزم اینها که برات فرستادم امتحانشون پس دادن،شک نکن تو خریدت،ایشاله پوستت هلو بشه😘😘😘

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
فدات شم عزیزم اینها که برات فرستادم امتحانشون پس دادن،شک نکن تو خریدت،ایشاله پوستت هلو بشه😘😘😘

ممنونم😍شما پوستت خوبه؟چند سالته؟

عااااااالیه

عزیزم من پوستم نرماله بین این محصولاتی که معرفی کردید کدوم ها رو میتونم استفاده کنم ؟

یه ضدآفتاب بی رنگ خوب هم معرفی میکنید لطفا ؟

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
واس جوش خوبه؟عمقي تميز ميكنه؟

اره مخصوص پوست چرب و جوشدار هست

اره من ازش خیلی راضیم

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...
چقد خوب ك انقد به پوستتون ميرسييين😍❣️مرطوب كننده چي بزنم؟أخه همه چيم تموم شده ميخوام بخرم 

عزیزم من آبرسان استفاده میکنم که عالین،ماها چون پوستمون چرب یا مختلطه نباید مرطوب کننده بزنیم باید ابرسان فاقد چربی بزنیم

الان عکسشون و میفرستم برات

این سرم ابرسان هیدروژنیست لیراکه عاااااالیه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
عزیزم من آبرسان استفاده میکنم که عالین،ماها چون پوستمون چرب یا مختلطه نباید مرطوب کننده بزنیم باید ا ...

ليراك گرونه خيلييي نميتونم انقد هزينه كنم،شما خودت شاغلي؟

اینم بعد از لیراک خوبه،برند اوسرینه

ضد افتابم بخوای عالیش و دارم بفرستم عکسش و برات