2777
2789
نه بزرگه نه خیلی کوچیک،نه زود تموم نمیشه حدود۵ماه داری اگه هروزم دوبار استفاده بخوای ب کنی

مرسي عزيزم چون اسكراب هم داره احتمالا از همين بخرم 😍

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم دارم البته اگه پوستت خیلی چرب باشه و جوش بزنی به دردت این میخوره

قبلا داشتم خيلي خشك ميكرد صورتموووو،تونر چي داري عزيزم؟

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
قبلا داشتم خيلي خشك ميكرد صورتموووو،تونر چي داري عزيزم؟

برای همین گفتم اگه پوستت خیلی چربه به دردت میخوره چون خیلی خشک میکنه اون

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
چند تا جاي جوش دارم ك ميخوام اونا از بين بره،

همون ایوروشه رو بگیر

الان عکس تونرم برات میفرستم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

ابن تونر و میسلارواتره بالای ۱۰ساله استفاده میکنم عالیه

سبیوم هاش دو او بیودرماست

یکی دیگه ام دارم عالیه اونم میفرستم برات

ابن تونر و میسلارواتره بالای ۱۰ساله استفاده میکنم عالیه سبیوم هاش دو او بیودرماست یکی دیگه ام دارم ...

این بی نظیره واقعا 😍

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

اینم برند لاروش پوزای،اینم هم تونره هم میسلارواتر،از اینم خیلی راضیم