2777
2789
عنوان

من ایقددوی دارم وقتایی شوهرم سرکاره بهم پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 24 پست
اره اتفاقا این جوابه انجام دادم ولی میدونی خیلیییی زندگیم سرد وبی روح شده الان خ وقته دیگ زنگش نمیزن ...

من امتحان نکردم ولی گاهی پیامای شیطنتی بفرس تا براش جذاب شه منکه با دو تا بچه دیگه شور و ذوقم کوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی همه اینا درست ولی دیدی ی چی دلتو بزن انگار اون کلا عاشق دوری و... ی مدت نبودم پیشش باورت میش ...

آره حق داری

به نظرم باهاش خیلی واضح ولی آروم صحبت کن. خیلیا نمی‌فهمن رفتارهاشون چه احساسی ایجاد می‌کنه. اگه بدونه تو چه حسی داری، احتمالاً تغییر رویه میده چون مشخصه که آدم بدذاتی نیست و از قصد این کار رو نمی‌کنه.

توی چت سعی کن هیجان‌زده‌اش کنی، مثلا درمورد سرگرمی‌هاش حرف بزنی، شوخی کنی، یهو یه عکس بفرستی بگی فلان کار رو کردی و ...

کم کم درست میشه نگران نباش

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دقیقا شوهر من مثلا ۳۰ سالشه ولی انگار دو سالشه اولاش میگف اگ تو مال من نشی من از این کشور میرم🚶🏾‍♀ ...

خخخ بمن میگف تو بله نگی هیچوقت ازدواج نخواهم کردددد🤣🤣🤣🤣🤣عییییییی خدااا

من امتحان نکردم ولی گاهی پیامای شیطنتی بفرس تا براش جذاب شه منکه با دو تا بچه دیگه شور و ذوقم کوره

ببین سرکارنمیشه بعدم منم کلاااا خیلی وقته ب پوچی مطلق رسیدم حوصله ندارم بقول توبادوتابچه...

برامن خسته خسته اسسسس

چه بد🥲

میگم اگه دوست داشتی تو تلگرام کتاب زن کامل رو بخون،  درمورد همین موضوعه که چرا گرما و صمیمیت شدید اول رابطه به مرور کمرنگ میشه و آدما مثل دوتا غریبه میشن، بعدشم کلی راهکار میده که چطوری میشه درستش کرد

واسه کار عملی یکی از واحدهامون این کتابه رو خلاصه کرده بودم، یه سری جاهاش عجیب و غریبه اما در کل ذهنیت جدیدی بهت میده و فکر می‌کنم خیلی مفید باشه

چون دقیقا داستان یه خانم با شرایط و غصه‌های شماست💔

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.