2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من به پیشنهاددوستم دوسال استفاده کردم. کاش میدونستم

عیبی نداره عزیزم، جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته. از اینجا به بعد برو دنبال محصولات مناسب پوستت 

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
من کامانم داشتم دور چشام جوش ریز میزد ! 😬😂

عزیزم شما ک نمیخای به تجربه های دیگران گوش بدی و عمل کنی چرا بحث میکنی؟! والا همه چی رو هم ک استفاده کردی و از این روش اشتباه شستشوی صورتت هم که راضی هستی چرا بحث میکنی؟! 

والا مثله اینکه از دکترا هم بیشتر میدونید... 

خب اگر شامپو بچه برای شستن صورت بود اسمشو شامپو بچه نمیزاشتن ک اسمشو میزاشتن ژل شستشو 

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...
عزیزم شما ک نمیخای به تجربه های دیگران گوش بدی و عمل کنی چرا بحث میکنی؟! والا همه چی رو هم ک استفاده ...

😐 خب منکه قراره برم دکتر پوست ، قبلشم همه اینچیزایی ک میگین استفاده کردم انقد ک پول دادم و نسبت ب قیمتشون راضی نبودم . پول کمتر میدم باهمون کیفیت ....!

راضي هستي

عاااااالی،البته برای پوست مختلط یا چربه،به درد پوست خشک نمیخوره

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
نوترژینا  گارنیه کلین اند کلیر راضی ام

گارنيه از مجا ميخرين من پيدا نميكنم،كلين اند كلير هم پيدا نكردم ازين دوتا خيلي راضي بودم

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁