2777
2789
عنوان

خرید واحد آپارتمان

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 56 پست
به خاطر پر واحدیشه به هر حال قیمت خونه ی ده واحده با ۲۴ واحده متفاوته اگه یه قیمت باشن کسی سراغ ۲۴ و ...

من هم منظورم همین بود ببین چی شده که خود صاحب خونه میخواد اونجارو بفروشه این مهنه بدونی شاید مواردی هست از اذیت و آزار همسایه از آدمهای ناسالم رفت و آمد مشکوک ..... 

[QUOTE=399779853]من هم منظورم همین بود ببین چی شده که خود صاحب خونه میخواد اونجارو بفروشه این مهنه بدونی شاید مواردی ...[/QUOTE

این آپارتمان سه تا خونه بعد از خونه ی خودمونه محله ی ما منطقه ی متوسطه تهرانه ولی آدمای با فرهنگی داره همیشه این خونه رو دیدم ازین مشکلات نداره بسیار شیک و تر و تمیز و با کلاسه ندیدم رفت و آمد مشکوکی داخلش ندیدم ازین بابتا مطمئنم مشکلی نداره ساختمونه ساکته فقط بابت ور واحدیش خصوصا اینکه با این تعداد واحد فقط یه آسانسور داره نگران شدم الانم فکرم خیلی مشغوله نمی دونم چه کنم همه چیش عالیه مشکلش فقط پر واحدیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=399779853]من هم منظورم همین بود ببین چی شده که خود صاحب خونه میخواد اونجارو بفروشه این مهنه ب ...

سمت پیروزی اینا هست؟ شرق؟ به نظرم یه دونه آسانسور داشتن دلیل خوبی نیست جای خوب و محیط خوب رو از دست بدید  ده تا آسانسور هم داشته باشه شما از یکی استفاده میکنی همونطور که برا طبقه اول اصلا آسانسور مهم نیست 

سمت پیروزی اینا هست؟ شرق؟ به نظرم یه دونه آسانسور داشتن دلیل خوبی نیست جای خوب و محیط خوب رو از دست ...

سمت مجیدیه نمی دونم چرا ترس برم داشته الان ۱۵ واحدی هستیم نمی دونم چرا ترسیدم به چشمم ندیدم همه چیش خوبه خونهه فول امکانات مرتب ، تر و تمیزو شیک اینجا نود و دو متره تو محله ی ما نود و دو متر بالای یازده میلیارده این گذاشته ده میلیارد وقتی خونه پر واحده قیمتش مناسب تر میشه من اگه اینو نگیرم باید واحد کوچکتر بگیرم نمی دونم چی کنم 

سمت مجیدیه نمی دونم چرا ترس برم داشته الان ۱۵ واحدی هستیم نمی دونم چرا ترسیدم به چشمم ندیدم همه چیش ...

به نظرم اگر میتونین تک واحدی یا دو واحدی بگیرین، اون یه حرفیه

ولی مثلا اگر ۴ واحدی باشه، ۱۶ واحد و ۲۴ واحد اونقدری تفاوت نداره 

سمت مجیدیه نمی دونم چرا ترس برم داشته الان ۱۵ واحدی هستیم نمی دونم چرا ترسیدم به چشمم ندیدم همه چیش ...

مجیدیه !!!!! اون چندتا طلافروشی که بالاتر از میدون هستن تمامش همکارای من هستن از بیست متری افسریه رفتن اونجا قبلنا یکی دوتا طلافروشی اونجا بیشتر نداشت الان قدم به قدم بالاتر از میدون طلافروشیه .یه بار دیگه الان بخونم ببینم مشکل چی هست دلتو زده 

به نظرم اگر میتونین تک واحدی یا دو واحدی بگیرین، اون یه حرفیهولی مثلا اگر ۴ واحدی باشه، ۱۶ واحد و ۲۴ ...

نه نمی تونم با این پولم متراژ دلخواهمو تو کم واحد بگیرم ۴ نفریم متراژ کمتر سختمون میشه نیازه بابای نود متر داشته باشم عاشق خونهه شدم مصالحی که تو ساختش به کار برده بودن شیک و قشنگ بود ولی دلشوره ی بدی به دلم افتاده به خاطر پر واحدیش و اینکه این همه واحد مدام از یه آسانسور استفاده می کنن

مجیدیه !!!!! اون چندتا طلافروشی که بالاتر از میدون هستن تمامش همکارای من هستن از بیست متری افسریه رف ...

بله میدون ملت پر از طلا فروشیه ببین خونهه همی چیش عالیه ۶ سال ساخت ، شیک و مرتب و مصالح عالی تو ساختش به کار بردن واحد شیک کابینتا و سرویسای شیک ، کف پارکت ، مشاعات شیک ، درب ورودی ساختمان ازین درای چوبی قشنگ همه چیش عالیه فقط ۲۴ واحده با یه آسانسور تا حالا پر واحد ندیدم ترس برم داشته با پولم بهتر از اینم نمی تونم بخرم 

حالا کاری نداره که آبجی ، یه ساعت وقت بزارید بدون اینکه کسی بفهمه شما میخواهید بخرید از همسایه ها تحقیق کنید بگید همسایه ها چجوری هستن  مشکل خاصی داره نداره راضی هستید خلاصه مشخص میشه ، اینطور که شما میگید بالای یازده میلیارد نودو دومتری میشه متری صدوبیست میلیون اما ده میلیارد میشه متری تقریبا صدونه میلیون  ۹ منر ده متر با جای دیگه فرقش هست خب بخاطر اینکه تعداد زیاد هست به نظرم انقدر ارزون هم نمیده  مثلا ده واحدی باشه جای دیگه همون اطراف باید متری صدوسی چهل میلیون بگن 

درضمن حتی کوچه به کوچه همون منطقه قیمت فرق میکنه خیابون اصلی باشه برخیابون باشه اخر خیابون باشه اینا همه ملاک هست 

بله میدون ملت پر از طلا فروشیه ببین خونهه همی چیش عالیه ۶ سال ساخت ، شیک و مرتب و مصالح عالی تو ساخت ...

حالا جدا از اینکه گفتم از همسایه اونجا تحقیق کن یه راه دیگه هم بهت پیشنهاد میدم ، بزن دیوار تهران فروش آپارتمان درمجیدیه میدون ملت  هم قیمت برات مشخص میشه هم آپارتمان کم واحد ، ببین آبجی قیمت کل آپارتمان رو تقسم بر متراژ کنی قیمت هر متر مربع مشخص میشه بعدش مقایسه کن ، میدونم گفتی از هر نظر عالیه فقط دودل هستی برا آسانسور یا چرا قیمت پایین گفته حالا به جای نی نی سایت یه خورده وقت بزار دیوار فروش آپارتمان شاید بهترشم گیرت بیاد 

حالا جدا از اینکه گفتم از همسایه اونجا تحقیق کن یه راه دیگه هم بهت پیشنهاد میدم ، بزن دیوار تهران فر ...

خونه قدیم یکی از فامیلهامون افسریه قصر فیروزه ۲.خونه های نیروهوایی ده طبقه بود هر طبقه هم چهار واحد یعنی کلا چهل واحد اما یه آسانسور داشت درست وسط واحدها همه هم از همین یه آسانسور استفاده میکردن مشکلی هم نبود،برا شما هم که میخواهید بخرید احتمالا آسانسورش بزرگ هست شیش هفت نفر راحت جا میشن