pink_princess مدیر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 عنوان ژل شستشو صورتتون چيه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 226 پست با چي ميشورين و راضي هستين؟ فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁 1398/11/13 | 12:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادمازل73 عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 16648 راضي هستي؟ جوش داشتي؟ تاثيرش چي بوده؟ میدونی خوبیش اینه واسه همه جای بدنهدست صورت بدن حتی نواحی حساس😅من باردار شدم جوش میزدم اینو استفاده میکنم راضیم
pink_princess مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 اینم بعد از لیراک خوبه،برند اوسرینه ضد افتابم بخوای عالیش و دارم بفرستم عکسش و برات اره همرو بفرست دونه دونه پول جمع كنم بخرم😍 فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
pinkkkkkkkkkkkkkkk عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 16015 ليراك گرونه خيلييي نميتونم انقد هزينه كنم،شما خودت شاغلي؟ نه عزیزم من کار نمیکنم،تحصیلات دارم ولی بیکارم🤦♀️اگه انقدر نمیتونی هزینه کنی اوسرین بخر برات عکسش و فرستادم این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
pink_princess مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 نه عزیزم من کار نمیکنم،تحصیلات دارم ولی بیکارم🤦♀️ اگه انقدر نمیتونی هزینه کنی اوسرین بخر برات عکس ... عزيزم اميدوارم ي كار خوب پيدا كني😍خيلي خوشم اومد انقد به پوستت اهميت ميدي😍🌸 فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
pinkkkkkkkkkkkkkkk عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 16015 اره همرو بفرست دونه دونه پول جمع كنم بخرم😍 ایشاله عزیزم که میخری😘اینم ضد افتاب فیوژن واتر ایزدین،بر پایه ابه برای همین جوش لک یا چربی رو پوست نمیاره،واقعا عالیه ولی یکم این اواخر گرون شده متاسفانه ولی ارزش خرید داره این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
gissokamand عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 838 ممنون بعید میدونم داروخانه داشته باشن همه جا دارن. لوازم آرایشی و بهداشتی ها
pinkkkkkkkkkkkkkkk عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 16015 عزيزم اميدوارم ي كار خوب پيدا كني😍خيلي خوشم اومد انقد به پوستت اهميت ميدي😍🌸 فدات شم عزیزم،ممنون از دعای خوبت،ایشاله عزیزم😘😘😍😍🌺🌺🌺 این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
pink_princess مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 ایشاله عزیزم که میخری😘 اینم ضد افتاب فیوژن واتر ایزدین،بر پایه ابه برای همین جوش لک یا چر ... اره تعريف اينو زياد شنيدم ،الان با ابن محصولات خوب معلومه ي پوست عاليييي دارين🌸 فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
pink_princess مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 فدات شم عزیزم،ممنون از دعای خوبت،ایشاله عزیزم😘😘😍😍🌺🌺🌺 خيلي لطف كردي ك وقت گذاشتي ممنونم😍 فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
mhchakavak عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 1816 واقعااااا؟ارايش و چ جوري با اينا پاك ميكني اخه؟ آرایشو که باید با دستمال مرطوب یا میسلار واتر یا شیرپاک کن پاک کرد، با ژل شستشوی تنها پاک نمیشه
pink_princess مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 آرایشو که باید با دستمال مرطوب یا میسلار واتر یا شیرپاک کن پاک کرد، با ژل شستشوی تنها پاک نمیشه اون ك اره ولي با صابون صورت مثل چوب خشك ميشن اونم گلنار فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
mhchakavak عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 1816 اون ك اره ولي با صابون صورت مثل چوب خشك ميشن اونم گلنار آره صابون حتی پن به درد نمیخورن
ro34 عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2686 ابن تونر و میسلارواتره بالای ۱۰ساله استفاده میکنم عالیه سبیوم هاش دو او بیودرماست یکی دیگه ام دارم ... عزيزم ميلاسر واتر چيه؟ كارايش چيه؟ نشنيدم،فرقش چيه
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128444 گارنيه از مجا ميخرين من پيدا نميكنم،كلين اند كلير هم پيدا نكردم ازين دوتا خيلي راضي بودم جفتش رو از دیجی کالا میخرم سایت از صدا پر است و از حرف خالی