2777
2789
اینم بعد از لیراک خوبه،برند اوسرینه ضد افتابم بخوای عالیش و دارم بفرستم عکسش و برات

اره همرو بفرست دونه دونه پول جمع كنم بخرم😍

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ليراك گرونه خيلييي نميتونم انقد هزينه كنم،شما خودت شاغلي؟

نه عزیزم من کار نمیکنم،تحصیلات دارم ولی بیکارم🤦‍♀️

اگه انقدر نمیتونی هزینه کنی اوسرین بخر برات عکسش و فرستادم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
نه عزیزم من کار نمیکنم،تحصیلات دارم ولی بیکارم🤦‍♀️ اگه انقدر نمیتونی هزینه کنی اوسرین بخر برات عکس ...

عزيزم اميدوارم ي كار خوب پيدا كني😍خيلي خوشم اومد انقد به پوستت اهميت ميدي😍🌸

اره همرو بفرست دونه دونه پول جمع كنم بخرم😍

ایشاله عزیزم که میخری😘

اینم ضد افتاب فیوژن واتر ایزدین،بر پایه ابه برای همین جوش لک یا چربی رو پوست نمیاره،واقعا عالیه ولی یکم این اواخر گرون شده متاسفانه ولی ارزش خرید داره

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
عزيزم اميدوارم ي كار خوب پيدا كني😍خيلي خوشم اومد انقد به پوستت اهميت ميدي😍🌸

فدات شم عزیزم،ممنون از دعای خوبت،ایشاله عزیزم😘😘😍😍🌺🌺🌺

ایشاله عزیزم که میخری😘 اینم ضد افتاب فیوژن واتر ایزدین،بر پایه ابه برای همین جوش لک یا چر ...

اره تعريف اينو زياد شنيدم ،الان با ابن محصولات خوب معلومه ي پوست عاليييي دارين🌸

آرایشو که باید با دستمال مرطوب یا میسلار واتر یا شیرپاک کن پاک کرد، با ژل شستشوی تنها پاک نمیشه

اون ك اره ولي با صابون صورت مثل چوب خشك ميشن اونم گلنار