2777
2789
اره بدجور ساعت خوابم بهم ریخته باید حتما هرجور شده درستش کنم

حتما تلاشتو بکن عزیزم

منم یک هفته خوابم تنظیمه چون شبا شوهرم خونس یک هفته هم شبکاره و نیس من داغون میشم از کمبود خواب🥲

حرام بودی،ولی حلال ترین حسِ دلم شدی...🫀🔗

آره سردرد همراه با حالت تهوع شدییید،از اینا که شقیقه هات و پشت چشمت میخواد بترکه ...

ای وای میفهمم اتفاقا چنددفعه اینجوری شدم و هرچی قرص خوردم اثرنکرد فقط سرمو بستم و به زور خوابیدم 

🤍🐼🥥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم؟ شبا تنهایی میترسی که نمیخوابی؟

آره حقیقتا میترسم،قبلا ک تا۸ونیم صبح بیدارمیموندم تا بیاد بخوابم الان ک باردارم شدم دیگه نهایتا تا۵بیدارمیمونم بعدش سعی میکنم بخوابم و بتونم بیداربشم ک ناهار بزارم

بیدار موندم برا نماز خواب نمونم

یکمم فکرم درگیره،لطفا برا حل شدن کارم ی صلوات مهمونم کنید🌹

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

آره حقیقتا میترسم،قبلا ک تا۸ونیم صبح بیدارمیموندم تا بیاد بخوابم الان ک باردارم شدم دیگه نهایتا تا۵ب ...

عزیزم سعی کن سیب سفید و به زیاد بخوری بچه ات خوشگل بشه وسفید،انشاالله بسلامتی و دل خوش زایمان کنی🌸

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

آره حقیقتا میترسم،قبلا ک تا۸ونیم صبح بیدارمیموندم تا بیاد بخوابم الان ک باردارم شدم دیگه نهایتا تا۵ب ...

منم دقیقا مثل تو بودم و از شااانس فوق العاده بدم شوهرم کارش به یه نحوی شده این چندماه اخیر که در ماه ۲۰ روزشو خونه نیست اصلا میره ماموریت جای خیلی دور 

ماه اول شبا بشدت خوابم میومد اما لامپارو روشن میذاشتم و از ترس نمیتونستم یک دقیقه چشمامو ببندم هوا که روشن میشد میخوابیدم ولی از بعدش دیدم دارم اذیت میشم گفتم بیخیال به ترسم غلبه میکنم دیگه لامپارو خاموش کردم و خوابیدم 

الانم که ساعت خوابم بهم ریخته😅

🤍🐼🥥
خاب بودم ساعت ۴ونیم بیدار شدم خواب بد دیدم دیگه نتونستم بخابم

صدقه بده نماز بخون راحت میخوابی

عزیزم سعی کن سیب سفید و به زیاد بخوری بچه ات خوشگل بشه وسفید،انشاالله بسلامتی و دل خوش زایمان کنی🌸

چشم عزیزم ممنونم از راهنماییت🌹

خیلیی ممنونم از دعای خیرتون خیلی خوشحال شدم انشالله بهترین ها نصیب دل مهربونتون❤️

تازه بیدار شدم نماز

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چشم عزیزم ممنونم از راهنماییت🌹خیلیی ممنونم از دعای خیرتون خیلی خوشحال شدم انشالله بهترین ها نصیب دل ...

قربونت ممنونم عزیزم♥️

منم دقیقا مثل تو بودم و از شااانس فوق العاده بدم شوهرم کارش به یه نحوی شده این چندماه اخیر که در ماه ...

وای دقیقااا شبیه منی پس😅منم تا خود صبح کل چراغای خونه روشن بود منتظر میموندم تا هوا روشن بشه گاهی وقتام ک تا ۸ونیم صبح ک بیاد نمیخوابیدم،ولی الان میگم خب تاکی قراره بترسم یه چراغ رو روشن میزارم تا۵سعی میکنم بخوابم دیگه

ولی هفته هایی ک روزکاره و شبا خونس بهترین هفته های زندگی منه😁😂کامل میتونم به همه کارام برسم ولی وقتی شبکاره همش کسلم از کمبود خواب