2777
2789
عنوان

شوهرم هميشه تو ذوق ميزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 121 پست
لباس كاملا پوشيده فقط مو معلوم ميگه نه اصن نميدونم تــو چ قرني زندگي ميكنه

یه سریا اینجوری تربیت شدن..دست خودشون نیست..ببین کم کم شروع کن..مثلا بگو باشه..فقط شال نمیذارم..توربان یا کلا میذارم سرم..بعد کم کم شاخه شاخه بربز بیرون با هر مناسبتی..یهو در نیار

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت مذهبیه یا از روی غیرت میگه؟/

سوسیس خانگی با مواد درجه یکـ                                کیلویی۴۷تومن،اگرم کسی راضی نبود با کمال میل پولشو پس میدم  
اره حساسه ولي من اينجوري نيستم و سر اين موضوع كلي اختلاف داريم

اشتباه هردوتون هست که از نظر اعتقدی کاملا باهم فرق دارید ولی باهم ازدواج کردید 

عزیزم حالا که کار از کار گذشته و زن و شوهر شدید یه حرفی میزنم دوستانه ازم قبول کن 

اینکارشما که موهانو بیرون بزاری و جلوی نامحرم برقصی برای شما فقط یه خوشگذرونیه و تمام ولی برای ایشون این کار گناهه،حرامه ،عاقبت نداره و عقوبت داره و باید جوابگو باشه که اجازه میده چنین مراسمی برگزار بشه که اینکاراتوش اتفاق بیفته 

پس اگه این مراسم کنسل بشه شما فقط یه خوشگذرونی ساده رو ازدست دادین ولی اگه برگزار بشه ایشون برخلاف عقایدش و دستورات خداتودینش عمل کرده 

حالا میبینین که برای ایشون چقد اهمیت داره این موضوع ،

پس لطفا کنار بیایید حالا که ازدواج کردید باهم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عزیزم ببخشید ولی به نظر من شوهرت تکلیفش با خودش معلومه و داره در یک کشور مسلمان زندگی میکنه شما بیش از حد فکرت بازه. پوشاندن مو در مقابل مردان فامیل هنوز هم عرف جامعه ایرانه.

تفاوت فرهنگی دارین دیگه باید قبل ازدواج فکرشو میکردی

همین تاپیک ببین چقد برا بعضیا عجییه که روسری سر نمیکنی. شوهرتم همینجوریه دیگه

توی رستوران یا سفره خونه براش جشن بگیر

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
یه سریا اینجوری تربیت شدن..دست خودشون نیست..ببین کم کم شروع کن..مثلا بگو باشه..فقط شال نمیذارم..تورب ...

منم همین کارو کردم 🤣🤣🤣

اینم بگم من تو مراسم مختلط پیراهن پوشیده وروسری سر میکنم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
یه سریا اینجوری تربیت شدن..دست خودشون نیست..ببین کم کم شروع کن..مثلا بگو باشه..فقط شال نمیذارم..تورب ...

صد بار گفتم من جلوي فاميلاي خودم اينجوري بودم چند بارم مو باز و اينا بودم بعد از چند وقت ميگه من ديگن نميخوام جلو پسر داييت بدون روسري باشي 

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
منم همین کارو کردم 🤣🤣🤣 اینم بگم من تو مراسم مختلط پیراهن پوشیده وروسری سر میکنم

مردا رو کلا باید اینجوری به خواستت برسونی

بگی چشم..و کم کم چشمشون و عادت بدی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”