2777
2789

انقد یمدت تو مضیقه بودیم که الان کارم شده فقط غصه پولو خوردن،چون دلم نمیخاد به هییییچ قیمتی به اون روزا برگردم...

الان من هفته دیگه زایمانمه،احتمالا البته،مامانم هم خونه ماست تا بعد زایمانم وکلی مهمون و...

یعنی باید پول خوبی دستمون باشه

شوهرمم ی کارت داده هی پول میزنه ولی باز برمیداره و میبره تو ارز دیجیتال و به سود خوبی هم میرسه هربار،ولی بخاطر طمع بیشتر هربار گند میزنه توش و دوباره از نو...

منم با هر ضرر کارم شده فقط گریه

هر خریدی که برای خودم میکنم میمیرم از عذاب وجدان که کاش پولشو پس انداز میکردم برای روز مبادای خودم وبچم،و زورم میگیره که شوهرم واقعا داره سود میکنه،ولی چرا هربار خرابش میکنه،چرا نمیخاد یمدت راحت زندگی کنیم،چرا نمیخاد من مثل بقیه زنا فکر خودم و بچم و چیتان پیتان خودم باشمو زندگی کنم 

چرا باید همش حرص وجوش بخورم مریض شدم از حرص زدن

مادرم هر روز میگه بسه انقد حرص نخور پول میره برمیگرده،ولی نمیدونه من روزی بوده که بزور یه ده تومنی از تو کیفم پیدا کردم که فقط نون بخرم واون روز گرسنه نمونم،الان که چندین میلیون توکارتمه وچند وقتیه اوضاع بهتره چجوری دق نکنم وقتی پولا از دست میره وشوهرم اینجوری حماقت میکنه،مامانمم قبلا ساپورتم میکرد ولی دیگه اونقد توان نداره

خودمم وهرکار شوهرم بکنه

چیکارکنم همین مبلغی که دستمه حفظ بشه چیکارکنم انقد حرص نزنم خیلی نگران آینده مونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ کاری هست این؟؟

حلاله؟؟

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

بگو من دیگه کاری با تو ندارم باید برای من پول بریزی یا بدی کاری ندارم از کجا میاری :/نمیدونم واقعا

سود کارهاشو میزنه به کارت من

تا وقتی خوب سود میکنه وپول تو کارت به اندازه کافی هست،اصلا کار نداره من چی میخرم چی نمیخرم میگه هرچی میخای بخر

و خیلی مهربونه

ولی وای به روزی که نباشه،اون وقته که برای کوچکترین خرید دلمو خون میکنه برای ماست و پنیر باید منت کشی کنم یا توقع داره پولای خودمو بزارم وسط

خب جانم این مبلغ رو واریز که به کارتی که شوهرت نمتونه پول برداشت کنه

خب مثلا پول خودشه و فقط امانت داده دست من و نهایتش برا خرجی خونه بتونم خرج کنم

وقتی میگه فلان قدر بزن ب کارتم مگه چقد میتونم مقاومت کنم

تهش میگه پول خودمه

و دیگه دستم نمیده 

همین که یچیزی دستم داده باز برای من یه پوئن مثبته