2777
2789
عنوان

شوهرم هميشه تو ذوق ميزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 121 پست
فامیلن که نشد حرف  حتما به محرم نامحرم حساسه آره؟  خوب توهم میگفتی موهامو باز نمیکنم و ج ...

اره حساسه ولي من اينجوري نيستم و سر اين موضوع كلي اختلاف داريم

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
اشتباه كردم ديگه دوست داشتن احمقانه و فكر ميكردم به جز اين ادم كشي منو خوشبخت نميكنه

عزیزم..اول منطقی صحبت کنید..اگر‌نشد باید دو طرف کوتاه بیایین..یعنی نه خیلی بسته باشی ک اون میخواد نه خیلی باز که خودت میخوای

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم راست میگه سوهرت،فامیل هم نامحرمن،فرقی با مردای توی خیابون ندارن برای حجاب

سوسیس خانگی با مواد درجه یکـ                                کیلویی۴۷تومن،اگرم کسی راضی نبود با کمال میل پولشو پس میدم  
باید با یکی ازدواج میکردین که مثل هم فکر کنین یا حداقل خط فکریتون به هم نزدیک باشه 

دقيقا الان ك شده چيكار كنم ،چرا من بايد همش كوتاه بيام

امروزم جمعه است بدجور دلم گرفته،گفتم نميخواد بياي فكر كردم مياد با اينكه گفتم ن ولي اصن انگار ن انگا ...

منتظر اصرارشی؟

زنگ بزن بگو بیاد بابا

چشم دل باز کن که جان بینی، آنچه نادیدنیست آن بینی

بجای قهر و لجبازی باهم درست صحبت کنید، چیزهایی که ناراحتتون میکنه و خط قرمزها رو همون اول بگید 

مردا اصلا حرفهای پیچیده، اشاره،. کنایه،. نشانه اصلا نمیفهمن فقط حرفهای مستقیم و رک رو میفهمن 

عزیزم..اول منطقی صحبت کنید..اگر‌نشد باید دو طرف کوتاه بیایین..یعنی نه خیلی بسته باشی ک اون میخواد نه ...

لباس كاملا پوشيده فقط مو معلوم ميگه نه اصن نميدونم تــو چ قرني زندگي ميكنه

دقيقا الان ك شده چيكار كنم ،چرا من بايد همش كوتاه بيام

خوب الان شما یکم کوتاه بیا ایشونم یکم کوتاه بیاد بگذره بره نمیشه که مدام باهم بجنگین

اما خوب ازدواج اسونی نخواهد بود باید هر دو پرحوصله باشین

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

خب پس همسرتون تو ذوق نمیزنه..اشکال از جای دیگست

شمام فکر کنم بیشتر از اینکه بخواین ایشونو خوشحال کنین میخواین خودتون برقصین و رها بشین  

تا الان از پشت در سایت تاپیکارو میخوندم،امشب اومدم داخل ببینم چه خبره  فعالیتم کم خواهد بود،چراکه مادرشوهر ندارم و خواهر شوهرم کودک سه ساله ای بیش نیست  (خواهرشوهر=>تجدید فراش پدرشوهر)