2777
2789
عنوان

شوهرم هميشه تو ذوق ميزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 121 پست
صد بار گفتم من جلوي فاميلاي خودم اينجوري بودم چند بارم مو باز و اينا بودم بعد از چند وقت ميگه من ديگ ...

ای بابا پس خیلی درد سر ساز میشه..تو بقیه موارد چطوره؟کلا عالیه؟فقط تو زمینه حجابت حساسه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اونکه گفته بیا 

وای من فک کردم اسی گفته بریم بیرون مرده نیومده

والا مقصر اسی هم هست

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
این سیاستی که شما دخترا دارید هیتلر نداشت😒

😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

بعدشم اگه میخوایید تولدو برای ایشون بگیرید که خوشحال بشه ،هرطور که اون دوست داره باید بگیرید 

نه که مایه عذابشو فراهم کنید که خودتون خوش بگذرونید 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

😐

خب راست میگه دیگه من نمیدونم چرا فامیل و همه فکر میکنن محرمن من اینو نمیفهمم

خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی و که بهم دادی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که ازت خواستمو صدامو نشنیده گرفتی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که میخواستی بدی و دیدی لیاقتشو ندارم و ندادی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که میخوای بدی و هنوز ندادی خدایا عاشقترینتمممم
اصلا ادم مذهبي نيس كه

پس از چه نظر میگه؟ 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یه جوری از پوشوندن مو دفاع میکنید انگار همتون خانم جلسه ای هستید!😒واسه همه که مهم نیست!خود منم با افراط تو این قضیه مخالفم..

استارتر من کاملا بهت حق میدم..خیلی سخته همیشه اون چیزی که میخوای نشه و همسرت هم پا نیست باهات!درکت میکنم..فقط لجبازی نکن و سعی کن ازین به بعد با شیوه های دیگه،مهربونی،خوش زبونی یا...راضیش کنی که خواسته هات رو قبول کنه..