2777
2789
عنوان

کاش عین بقیه صبر کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب لشتباهتون همینه که از کل نازکتر بهشون نگفتید علط میکنه به باباش میزنه! اونم توی جمع! باید بفهمه ...

صد بار این کارو کردیم بخدا...

اما انگار با این نیستی🤮🤮😔

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

من که شبا خواب درست و حسابی ندارم، باید صدبار بچه ام رو بخوابونم، هروقت هم بدخواب بشه منو میزنه، از دیشب تا الان داره الکی گریه میکنه و بهونه میگیره، ولی خدا رو شکر که دارمش، بچه ها با تمام کاراشون دوست داشتنی ان

کج کلاه خان یارمه

مهد بزاررر

.درکت میکنم قشنگ...ولی بازار پاساژ نبرشون فقط مراکز بازی و پارک...مهمونی هم اگه رفتی حواست باشه بهشون ولی خب عصبانیت ندارم بچه همینه دیگه...بازی کن باهاشون مشغولشون کن ..چاره چیه..تا بزرگ شن 

من منم 

پسر من میره مدرسه رفتم مدرسش معلمش کتابشو اورده هیچی ننوشته نگارششو بعد اومدم خونه میپرسم هیچی نمیگه بعد از کلی اصرار میگه دوستم نمیذاره بنویسم میگم چرا به معلمت نمیگی هیچی نمیگه باز  مردم از دستش چکار کنم؟

مهد بزاررر .درکت میکنم قشنگ...ولی بازار پاساژ نبرشون فقط مراکز بازی و پارک...مهمونی هم اگه رفتی حوا ...

از ۴ و نیم هم بزرگتر؟؟؟؟؟؟؟

وای انگار ۱۰ سال پیر شدم

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
نمیشه .. شوهرم دهن لقه قسمشم بدی باز پیش ننش جار میزنه.. اونوق اسم میزارن رو بچهام

خوب مگه مشاور بده

منم بچه هامو بردم چون فکر میکردم مشکل دارن!!ولی مشاور گفت نه خیلیم باهوش و نرمالن خودم خیالم راحت شد.

اگرم فرهنگشون یه جوریه که میترسی براشون حرف در بیارن بگو میبرمشون استعدادیابی😏

کدوم شهری؟

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
شوهرم میگه تربیت کردن بلد نیستی همش با گوشی مشغولی...

ببرش باشگاهی جایی یکم انرژیشو تخلیه کنه

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️