2777
2789
عنوان

کاش عین بقیه صبر کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 111 پست
۳سال خوبه من ۲۴ ماه فاصله انداختم فقط

ن ۳سالم خوب نیست من بچه دوستمو بغل میکنم بچم حسودی میکنه همینطوریش شیطونه فکر یکی دیگ عذابم میده ۷سال خوبه بچه اول میره مدرسه کاراشو خودش میرسه نصف روز نیست وقت بیشتر داری مجبور نیستی با دوتا یجور سرو کله بزنی

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه فارسی هنوز بلد نیست ما اذری هستیم دارم روش کار میکنم اما زییییاااادم از فارسی سر در نمیاره قص ...

حتما هست بعدشم خودت ک فارسی و اذری رو خوب بلدی خودت اذری بخون براش .

ی روش خیلی موثر دیگه هم من بکار میبرم روش مهلت تعیین کردنه من میگم روژین اسباب بازیاتو جمع کن اگر چندبار با مهربونی و حرف یا بازی گوش نده اخمامو میکنم تو هم بدون داد زدن با جدیت میگم روژین تا سه میشمارم باید جمع کنی و گرنه اسباب بازیات میره تو انبار  یک  یک و نیم یک و هفتادوپنج  دو  . دو و نیم . دو و هفتاد و پنج . دو و یکم . دو و خیلی . دو و زیاد . خلاصه کشش میدم تا جمع کنه  یا اون کاری ک خواستم انجام بده سه بشه اصلا بهش رحم نمیکنم با جدیت بدون داد و فریاد در سکوت کامل جمع میکنم میزارم تو کمد حتی اگر تا صبح گریه کنه به همسرمم اجازه نمیدم بهش بده یک بار ک ازش زهر چشم بگیری و بفهمه جدی هستی دفعه بعد بگی یک از جاش میپره ولی زیاد ازین ترفند استفاده نکن ک تکراری بشه جاهای حساس اینکارو بکن مثلا تو مهمونی داره اذیت میکنه بگو برو اونجا بشین اگر نرفت بگو یک....  

دیگه اینکه زیاد تکرار نکن حرفاتو و داد و فریادم نکن نفس عمیق بکش برای خودت تکرار کن اون فقط ی بچس اون منو کنترل نمیکنه من اونو کنترل میکنم  

والا چی بگم هرجور صلاحه خودتونه

ممنون 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
خانوادمم پشت شوهرمن چون  اعتقاد دارن ک زن بااااید فقط عین کوزت کار کنه.... حق نداره گوشی بگیره ...

اینجا هم همون اعتقاده ولی من از بچگی خیلی اهل کار نبودم و نیستم کجای آذربایجانی؟

گاهی دلم میخواد موهاشو دونه دونه بکنم .. راستش پسرم خیلی باهوش و مهربونه..خوابش خوبه خوراکشم خوبه. ...

مام بچگی یکیو دیدنی از این رو به اون رو میشدیم😂نگران نباش من که آدم شدم از کرده هام پشیمون الان خیلی قدردان پدرمادرمم