2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن میشه راهنمایم کنیید؟!!

309 بازدید | 57 پست

دخترم دوسالشه چند وقتیه خیلی زخم مشه با این که زود به زودم مشورم به پوشک حساسیت داره مارکشم عوض کردم یه مدت خوب بود دوباره شد خارجی هم گرونه سخته واقعا..به نظرتون میشه الان بگیرم میترسم بهش فشار بیاد نظرتون درباره شورت آموزشی چیه ؟ خیلی از پماد ها رو استفاده کردم نتیجه نداشت 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3657885&slug=ایده-ماهگرد&postId=117232344  

لطفا گزارش بزنید

یک پدرم که سلامتی و رشد سالم دخترم برام اهمیت داره همیشه هر سوالی در مورد دخترم داشتم تو گوگل سرچ میکردم میرسیدم به نی‌نی‌سایت و جالب بود اکثر سوالاتی ک دارم رو اینجا جواب دادن این شد ک من عضو نی‌نی‌سایت شدم این توضیح رو دادم برا بعضی مامانا ک میپرسن چرا یه آقا اینجا عضو 🙂.                                 صبور باش حتی اگر هر ممکنی غیر ممکن به ‌نظر بیاد

امادگیشو داره؟اگه داره اره چرا که نه

ولی اگه هیچ امادگی ای توش نمیبینی الکی نه خودتو خسته کم نه زندگیتو به گند بکش نه اعصاب بچه رو بهم بریز

من تجربشو دارم یبار بدون امادگی دخترم جلو رفتم واقعا پشیمون شدم....ولی بعد دوماه عالی پیش رفت و سریع

از پوشک شروع کن به گرفتن، پسر منم خیلی حساس پوستش خاله شوهر منم بچه هاش به مولفیکسو مای بی بی حساسن مثل پسر من فقط پوشک مرسی جواب داده حساسیت ندارن اون بارلیم استفاده میکنه به من گفت مرسیو بارلی جواب داده من مرسی امتان کردم خوب بود

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
پوشک شورتی امتحان کردی؟

نه عزیزم  تفاوتش برای چیه ؟ فقط میدونم جای چشب نداره مثل شورته

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

منم دخترمو از ۱۵ماهگی روزا پوشک نمیکنم

نمیگه ولی وقتی میبرم دستشویی کارشو میکنه

شبا فقط پوشک مییبندم

نزدیک دوسااش بشه

نمیدونم چیکار کنم خودش بگه  

روزها رفتند و من دیگر  خود نمی دانم کدامینم             آن منِ سرسخت مغرورم  یا   منِ مغلوبِ دیرینم