2777
2789
عنوان

هفته دیگ عقدمه

882 بازدید | 59 پست

سلام ب راهنماییتون نیاز دارم .۳ ماهه باهم دوستیم اومدن خواستگاری و قرار عقدم گذاشتیم جفتمون سابقه ازدواج داریم. تفاوت سنی مون ۴ ساله. از دو شهر متفاوتیم بفاصله ۳ ساعت.

ایشون تنها و مستقل از خانواده خونه اجاره کردن و زندگی میکنن من بهشون گفتم این خونه مجردیاته  و از خونه خوشم نمیاد اشپزخونش خیلی کوچیکه بیا باهمین مبلغ خونه رو عوض کن  اما قبول نکرد. با اینکه سررسید خونه هم رسیده اما میگ میخام تمدید کنم. واقعا دلم چرکی شده  اینکه تو حرفاش میگ زن ارزش داره ولی تو عمل اینجوری نشون نمیده

سوالم اینه بخام بهم بزنم خیلی بده؟چون تقریبا فامیلا فهمیدن میخام ازدواج کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گور بابای حرف بقبه و فامیلمگه برای اون ها زندگی میکنیهر چی خودت صلاح میدونیحرف مردم شافت کن تو...

دلیلم قانع کنندس؟و اینکه بعضی موقعا  خسیس میشه.مثلا عصر باهم رفتیم بستنی خوردیم بیرون شب هم ایشون سرکار بوده من تو خونش بودم ی بستنی دیگ خوردم این روز بعدش ک اومد گفت بستنی خیلی دوس داری🤐🤐منم گفتم اره آماره بستنی میگیری

حالا قرار نیست هرچی زن میگه رو انجام بده.شاید پول نداره خب

ببین اینجارم بخاد تمدید کنه باید ی مبلغی بزاره. من گفتم با همین مبلغ خونه بگیر.اینجا شهر کوچیکیه و خونه زیاده.. 

شاید پول نداره عوضش کنه و اینکه مگ بعد عقد میرین سر خونه زندگیتون یا بعد عروسی مگ نمیرین سر خونه زند ...

ازدواج دوممونه بعد عقد میریم سرخونه زندگیمون.

خب با همین مبلغ گفتم خونه ببینیم خونه گرون نخاستم که.