2777
2789

سلام  اگه برای نماز بیدار شدین التماس دعا منم دعا کنین. وای بازم تاپیک میزنم میترسم شناسایی بشم ولی به کمکتون نیاز دااارم

نفر اول وکیل که پدرش رستوران اینا بزرگ داره خیلی پولدار

دومی پزشک که خانواده اش معمولیه از لحاظ مالی ولی در عوض عقایدش انگار یکم شبیه خوته

🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اخلاق ، عقیده، رفتار، وضعیت مالی، ظاهر...چیزی نگفتی

تقریبا گفتم دیگه هردو مذهبی که من همین مد نظرم بود. نه مذهبی اونجوری ولی خب مثل پسرای بیرون که رل داشتن همه نیستن . من خودم نداشتم هیچ وقت برامم مهمه کسی نداشته باشه. ولی خب اولی باباش خیلی پولدار بود نزدیک دوماه هم خودش پیگیر بود اون خیلی میخواست. دومی ولی مامانش فقط پا دیش گذاشته و سنتیه. دومی پزشک عمومیه معلوم نیست تخصص اینا چی بشه خب درامدشم کمه. اولی هم تازه وکیل بود. خانواده وکیله با ما فرق داشت مامانش زمین تا اسمون با مامان من متفاوت بود مامان من جوون تره به روزتره ولی ایشون با لینکه مهربون بودن کلا فرق داشتن دیگه از همه جا بی خبر بود انگار

🌸

هر کدوم به دلم بشینهاخلاقش بهتر باشهعقاید و باورهاش بهم نزدیک باشههدف هاش در زندگی به هدف هام نزدیک ...

اخه اصلا اشنایی نداشتیم انچنان که من بدونم عقاید کدوم نزدیک تره چجوری میتونستم همزمان هردو رو بشناسم

🌸

خواهر من فک کنم اولیو خیلی بد رد کردم خراب کردم😂😭

چرااا 

خب ببین اونم پزشکه وضع مالیش خوبه حتما 

اما خب اون پولدار تره خودتم میگی حالا از نظر اخلاقی هم سعی کن بیشتر اشنا شی بشناسیشون ببین کدوم بهتره سوالای مختلف بپرس در مورد عقایدشون طرز فکراشون 

اوایلش ادم متوجه نمیشه 

اولیه رو هم دوباره اوکی کن بشناس ی مدتی 😂