2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن میشه راهنمایم کنیید؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 57 پست
زوده به نظر من هم دختر من هم ٢١ ماهش هست وقتي كارش رو انجام ميده تازه اون وقت ميگه . ان شا الله كه ...

انشالله ...

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍
به نظرتون شورت آموزشی بگیرم یا بیخوده ؟؟؟؟

ا

شورت اموزشی واسه من که خوب نبود من مارک وی گرفتم که کاملا خیس میشد و هیچ فرقی با شورت عادی نداشت...مارکای دیگه رو اطلاع ندارم....من اون اوایل تا خیالم ازش راحت شه پوشک شورتی پمپرز پاش میکردم واسه بیرون رفتن و موقع خواب حدود یک ماه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم گلی کاری نکردم دوسال و چهارماهش بود کاملا خودش دسشوییشم میگفت دیگه

اهQUOT

خیلی خوب بود  دلم میخواد بعد عید بگیرم ولی اینجوری شد موندم اصلا..بعد عید میشه دو سال و سه چهار ماه هوا هم خوبه 

من از این چسبیا که براش میبندم پاش میسوزه چون ادرار جذبش نمیشه ولی شورتیا ادرارو جذب میکنه پای بچه ن ...

چه خوب حتما امتحان میکنم مارک مای بیبیه ؟ 

اهQUOT خیلی خوب بود  دلم میخواد بعد عید بگیرم ولی اینجوری شد موندم اصلا..بعد عید میشه دو سال و ...

اره بنظر منم هم اماده تره چون بزرگتر میشه هم اینکه میتونی لباس کمتری تنش کنی و تندتند دسشوییش ببری...تو هوای سرد بچه امکان داره سرما بخوره و واقعا مناسب نیست

من دخترم هفته ايي ديگه ٢ سالش ميشه چند وقتي روزا پوشك نميكنم فقط موقع خواب اما اصلا همكاري نميكنه هم ...

عزیییزم   دختر منم میبرمش حموم واسه شستن میگم جیش کن میگه جییییییییییییش ولی دریغ از یه قطره به قول شما فقط صداشو میگه 

اره بنظر منم هم اماده تره چون بزرگتر میشه هم اینکه میتونی لباس کمتری تنش کنی و تندتند دسشوییش ببری.. ...

بله دقیقا ..

دخترمن 17ماهشه یه هفته اموزشش دادم دهنم سرویس شد مخصوصا سه روز اول فقط اعصاب فولادی میخواد 

خودمم یاد گرفت  جیش کنه البته باج میگرفت یه شکلاتی بسکویتی تا جیش کنه 

خودم یه مدتیه اعصابم داغونه حوصله نکردم ادامه بدم ول شد دنبالش

دخترمن 17ماهشه یه هفته اموزشش دادم دهنم سرویس شد مخصوصا سه روز اول فقط اعصاب فولادی میخواد  خو ...

ء زحمتت هدر رفت که خواهر صبر کن نی نی گونا داره