2777
2789
عنوان

غیر ازینه که باهم در ارتباطن

466 بازدید | 27 پست

بچه ها دختر عمه ی دوس پسرم داره از شهرستان به بهانه ی رفتن به یه عروسی خانوادگی میخواد بیاد از شهرستان خونه مجردی دوس پسر من و داداش بزرگترش. ایا غیر ازینه که باهم رابطه دارن؟؟؟؟؟ چرا نمیره خونه فامیلای دیگشون؟! میشه اصلا چنین چیزی؟؟؟؟ میگه ما باهم بزرگ شدیم!!!!! گفتم صد درصد قبلا ازدواج کرده جدا شده نه؟ میگه اره که چی؟!!!!!بمن میگه تو دیوونه ای

😑😑😑😑

واقعا یعنی فامیل دارن ولی میره خونه مجردی پسر داییش؟!

چرا همه بی لنگ و وا شدن جدیدا یعنی چی واقعا نمیفهمم

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمدونم والا ولی بهش بگو منم آشنا کن باهاش منم میام ببین چی میگه اگه گفت نه بدون چیزی هست اگه گفت باش ...

میگه خواستی بیا باهم سه تایی بریم بیرون ولی الان هستن دخترایی که با هر شرایطی کنار بیان حتی ببینن طرف با کسی هم هست باز براشون مهم نیس. دخترعمه ای که پاشه بره خونه پسرداییهای مجردش بنظرت این جیزا براش مهمه؟

منم تاپیک هاشو موندم بچه داره متاهله گیج شدم

خودش یجا نوشته قبلا زن متاهل حرمت داشت چرا به متاهل پبشنهاد دوستی میدن و اینا ...

امیدوارم اشتباه کرده باشم

و در غیرابنصورت به خودش بیاد تا بیشتر فرو نرفته ... 

مادر برام مقدسه نمیتونم باورکنم

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸