2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بایدبهداشت تاییدکنه بعدبهت کوپن میدن بعدم هرماه کوپن اون ماه روباکپی شناسنامه بچه وکپی سربرگ کوپن میبری داروخانه دولتی بهت میدن پاکتی۲۱۰۰روش نوشته شیرخشک یارانه ای

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

بمن شیرخشک سهمیه ای تعلق گرفته،دونه ای ۱۸۰۰ بهم میدن مابقی رو وزارت بهداشت هزینه اش رو میده‌خیلیم کیفیتش عالیه.فقط به خانمایی تعلق میگیره که شیر ندارن یا دوقلو و بالاتر دارن.من هم شیر ندارم هم دوقلو دارم.

وای منم میخام بگیرم هروز میگم برم بهداشت بازم نمیرسم

شما چرا شیر خودتو ندادی?دختر من رفلاکس داره تا ۳ ماه کامل خورد بعد اون فقط وقتی ک خوابه الان نزدیک ۱ ماهه دیگه تو خوابم نمیخوره  اصلا دوس نداشتم شیر خشک بدم 

بمن شیرخشک سهمیه ای تعلق گرفته،دونه ای ۱۸۰۰ بهم میدن مابقی رو وزارت بهداشت هزینه اش رو میده‌خیلیم کی ...

منم هرماه۱۸۰۰بوده این ماه که گرفتم شده بود۲۱۰۰

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

از دکه های که سیگار میفروختن یا پمپرز و این چیزا داشتن میخریدم اصلااا بچم وزن اضاف نکرد‌.میخریدم ۲۲... گیگوز میگیرم با همین قیمت ولی وزن دهی خوب

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
بمن شیرخشک سهمیه ای تعلق گرفته،دونه ای ۱۸۰۰ بهم میدن مابقی رو وزارت بهداشت هزینه اش رو میده‌خیلیم کی ...

دختر من شیرمو اصلا نمیخوره صب بهداشت گفت ک امکان داره بهت تعلق بگیره