2777
2789

(تازه حساب کاربری جدید زدم ک شناسایی نشم)

من تو مرکز سنجش کلاس اول کار میکنم ،معلمم 

نمیتونم بگم کدوم شهر 

امروز یه مراجع داشتیم که بخاطر اشتباهی که همکارم تو ازمون گرفتن از اون بچه داشته سال قبل ، بچه رو رد کرده و گفته باید بره مدارس استثنایی ! درصورتی که سالمه 

حالا بعد یه سال خانواده اش پیگیر شدن و دیدن که بچه شون سالمه و اون خانم اشتباه کرده 

اومده مرکز و کلی داد و بیدار کرد 

مدیر مرکزم با اینکه فهمید اشتباه از نیروی خودش بوده

گردن نگرفت و با خانواده همکاری نکرد که مجدد‌

از بچه تست بگیرن 

بچه بدبخت الان رفت استثنایی 😭

نمیتونم برم به اداره بگم ، چون مدیر کل اداره 

همه از اشناهای مدیر هستن و به حرفشن 

و به حرف منم توجه نمیکنن 

چون امارم رو ب مدیر میدن و مدیر با پارتی هایی که داره

راحت میتونه بیچاره ام کنه

از اونطرف ، اون همکار احمقم خودشو قایم کرد و مسئولیت بر عهده نگرفت 

کاش میشد امار مرکز رو به اداره کل استثنایی کشور بدم 🥲

حیف ک از کار بیکار میشم 

وایییی دارم دیونه میشم خداااا

اینده اون بچه چی میشه اخه

وای چقدر ناراحت کننده

من جای تو بودم بدون ترس میرفتم گزارش میدادم

سکوت توی این شرایط یعنی موافق بودن

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی شماره خانواده اش رو پیدا کنی ناشناس پیام بده بگو اینجوری حداقل خودشون برن داد و بیداد کنن

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

من بودم اینکار میکردم وقتی یکی تخلف میکنه باید پیگیر بود حالا طرف هرغلطی ک میخواد بکنهدهر گوهی ک هست باشه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

ناشناس نامه بده بگو اگه پیگیری نکنین مجبور میشم به مراجع بالاتر شکایتتون بکنم 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

شماره خانوادش بده من من زنگ میزنم میگم بهشون برن شکایت کنن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

عزیزم به خانواده کمک کن، یه نامه از دکتر بیارن بچه سالم هست و تا آموزش و پرورش برن و اینا رو مجبور کنن ، دوباره تست بگیرن

به نظرم به خانواده بچه کمک کن، که خودشون پیگیر بشن

چطور کارمند اونجا شدی؟!چه مدرکی میخواد؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚